reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

U dzidzi wszystko dobrze :) ma prawie 10 cm, na usg jest tydzień większa, ale lekarz powiedział, że po prostu może być duża. I co najważniejsze.... dziewczynka!!! Az sie poplakalam, bo tak bardzo chciałam teraz tej dziewczynki, ze bałam się, ze z chłopca sie nie będę cieszyć. Mam zdjecie na dowód, ze to na pewno córka, chociaż z dziewczynek czesto sie robią chlopcy, wiec nie cieszę się jeszcze bardzo.

Super! I gratuluję dziewczynki, też bym chyba trochę chciała dla odmiany :)

Ja juz jestem z tych starszych mamusiek Mam 32 lata.

Są tu starsze :D :D :D

reklama
Coś Ty woda w żadnej postaci, a na cytrynę to zapach i mi się cofa
:( to niestety nic innego nie doradzę :oops:

0d1yrjjgtd95fou3.png

U dzidzi wszystko dobrze :) ma prawie 10 cm, na usg jest tydzień większa, ale lekarz powiedział, że po prostu może być duża. I co najważniejsze.... dziewczynka!!! Az sie poplakalam, bo tak bardzo chciałam teraz tej dziewczynki, ze bałam się, ze z chłopca sie nie będę cieszyć. Mam zdjecie na dowód, ze to na pewno córka, chociaż z dziewczynek czesto sie robią chlopcy, wiec nie cieszę się jeszcze bardzo.
Super, że wszystko ok

Sent from my SM-G318H using Forum BabyBoom mobile app

Gratuluję córeczki :) super że wszystko dobrze a mówiła ci coś o twojej szyjce czy wszystko jak dobrze?

reklama
Te spacerówki w Bebetto są raczej wszystkie podobne prawda? Chyba nawet wagowo wychodzą tak samo. Ja wczoraj przez chwilę miałam okazję poprowadzić Hollanda i można to robić jedną ręką, mega zwrotny, może trochę wydaje się ciężki (np przy zjeżdżaniu z wyższej póki w sklepie) ale ja jestem mało doświadczona i mnie wszystkie wózki wydają się ciężkie :) Póki co mój wybór to albo Holland albo Amelis Muki, normalnie mnie zauroczył, chętnie bym go zobaczyła na żywo tylko gdzie :( Czytałam też o nim recenzję i wypada bardzo dobrze, jest niedrogi a ma fajne wyposażenie :)
ja tez rozwazam wozek bebetto holand lub espiro ten ma wiekszy kosz na zskupy Link do: Wózek 3w1 Espiro Next Manhattan 2017 (spacerówka + gondola + fotelik Maxi Cosi Cabrio) KURIER GRATIS*Zyskaj 6% rabatu [id24369] - 2799 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep

Do góry