reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witaj :) Super, gratulacje :) Który to tc? Znasz już płeć?

12+1 jeszcze nie znamy plci i pewno jeszcze troche to zajmie niestety bo mieszkam w UK a tu USG robia rzadziej niz w PL. Mam prenatalne badania we wtorek 16.01, moze uda sie wtedy cos podoatrzyc
Poki co nie mamy żadnych przeczuć, czekamy wiec.

Gardło mnie drapie i katar doszedł... pije już syrop z cebuli a na wizycie zapytam co jeszcze mogę zrobić.
Co do wizyty to jestem spokojna. Nic się nie dzieje, dolegliwości ciążowe są dalej więc myślę że jest ok [emoji4] byle do 15 [emoji4]

A Ty jak się czujesz? Wymioty odpuściły? [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Zależy czasami mnie męczy a czasami mam pół dnia spokój za to w nocy znów mnie pobolewal brzuch nie jakoś mega mocno Ale ostatnio coraz częściej i oczywiacie już nie mogę doczekać kolejnej wizyty a dopiero minęły 3 dni od ostatniej:/ ... biedna czyli przeziębienie Cię dorwalo..dobrze że jeszcze troszkę i pogodaa będzie inna to i tych przeziebien będzie mniej :/ dużo zdrówka i daj znać po wizycie

Witam :) my dzis z synkiem pospalismy, mąż przywiózł świeże bułeczki :) tak czy siak miałam przerwę w spania jak codzień :) czy Was też tam męczy sikuw nocy u mnie od tyg jest masakra muszę wstać minimum m 4 razy i mam problem ze zamiast zaparć mam odwrotny skutek, mam tam od początku ciazy
U mnie bardzo podobnie. A ze wstawaniem w nocy to chyba większość z nas tak ma. :-)

12+1 jeszcze nie znamy plci i pewno jeszcze troche to zajmie niestety bo mieszkam w UK a tu USG robia rzadziej niz w PL. Mam prenatalne badania we wtorek 16.01, moze uda sie wtedy cos podoatrzyc

Poki co nie mamy żadnych przeczuć, czekamy wiec.
Witaj i gratuluje :) twoja pierwsza ciąża? Ile masz lat :)

reklama
Do góry