Agatka29
Fanka BB :)
Jaki już sporyA tu mieszka moja dzidzia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki już sporyA tu mieszka moja dzidzia
Witaj Super, gratulacje Który to tc? Znasz już płeć?
Gardło mnie drapie i katar doszedł... pije już syrop z cebuli a na wizycie zapytam co jeszcze mogę zrobić.
Co do wizyty to jestem spokojna. Nic się nie dzieje, dolegliwości ciążowe są dalej więc myślę że jest ok [emoji4] byle do 15 [emoji4]
A Ty jak się czujesz? Wymioty odpuściły? [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
U mnie bardzo podobnie. A ze wstawaniem w nocy to chyba większość z nas tak ma. :-)Witam my dzis z synkiem pospalismy, mąż przywiózł świeże bułeczki tak czy siak miałam przerwę w spania jak codzień czy Was też tam męczy sikuw nocy u mnie od tyg jest masakra muszę wstać minimum m 4 razy i mam problem ze zamiast zaparć mam odwrotny skutek, mam tam od początku ciazy
Witaj i gratuluje twoja pierwsza ciąża? Ile masz lat12+1 jeszcze nie znamy plci i pewno jeszcze troche to zajmie niestety bo mieszkam w UK a tu USG robia rzadziej niz w PL. Mam prenatalne badania we wtorek 16.01, moze uda sie wtedy cos podoatrzyc
Poki co nie mamy żadnych przeczuć, czekamy wiec.
Wydaje mi się, że spory jak na ten 13 tydz ale może takie moje wrażenie bo przed ciążą byłam płaska zupełnie. Zresztą jak będziemy miały zamknięty to więcej pokażeJaki już spory
Witaj12+1 jeszcze nie znamy plci i pewno jeszcze troche to zajmie niestety bo mieszkam w UK a tu USG robia rzadziej niz w PL. Mam prenatalne badania we wtorek 16.01, moze uda sie wtedy cos podoatrzyc
Poki co nie mamy żadnych przeczuć, czekamy wiec.
Czyli wszystko że mną oko a bardziej z moim pecherzU mnie bardzo podobnie. A ze wstawaniem w nocy to chyba większość z nas tak ma. :-)
Ja wstaje raz czasami wcale, ale ja za mało piję i mam tego świadomość bo wieczorem mnie jeszcze mdli i już po piciuCzyli wszystko że mną oko a bardziej z moim pecherz