reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ooo to widzę, że mamy te same typy :) Ja też póki co chce Hollanda :) Mojemu M wczoraj spodobał się właśnie Tito :) Myślisz, że te spacerówki będą ok? Bo ja się nie znam całkowicie i nie wiem na co zwracać uwagę.
Moja siostra ma spacerówkę Bebetto Rainbow i szczerze mogę powiedzieć że wygodniejszego wózka dawno nie prowadziłam. Mega zwrotny, mają super wielką budę i nie jest wcale ciężki. Ja też się zastanawiam się nad Bebetto Holland albo Anex Sport [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Witam :) my dzis z synkiem pospalismy, mąż przywiózł świeże bułeczki :) tak czy siak miałam przerwę w spania jak codzień :) czy Was też tam męczy sikuw nocy u mnie od tyg jest masakra muszę wstać minimum m 4 razy i mam problem ze zamiast zaparć mam odwrotny skutek, mam tam od początku ciazy
Ja wstaje od 4 do 6 razy [emoji4] ale tez dużo piję wody i wieczorem nie umiem sobie odpuścić [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Moja siostra ma spacerówkę Bebetto Rainbow i szczerze mogę powiedzieć że wygodniejszego wózka dawno nie prowadziłam. Mega zwrotny, mają super wielką budę i nie jest wcale ciężki. Ja też się zastanawiam się nad Bebetto Holland albo Anex Sport [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Te spacerówki w Bebetto są raczej wszystkie podobne prawda? Chyba nawet wagowo wychodzą tak samo. Ja wczoraj przez chwilę miałam okazję poprowadzić Hollanda i można to robić jedną ręką, mega zwrotny, może trochę wydaje się ciężki (np przy zjeżdżaniu z wyższej póki w sklepie) ale ja jestem mało doświadczona i mnie wszystkie wózki wydają się ciężkie :) Póki co mój wybór to albo Holland albo Amelis Muki, normalnie mnie zauroczył, chętnie bym go zobaczyła na żywo tylko gdzie :( Czytałam też o nim recenzję i wypada bardzo dobrze, jest niedrogi a ma fajne wyposażenie :)

reklama
Te spacerówki w Bebetto są raczej wszystkie podobne prawda? Chyba nawet wagowo wychodzą tak samo. Ja wczoraj przez chwilę miałam okazję poprowadzić Hollanda i można to robić jedną ręką, mega zwrotny, może trochę wydaje się ciężki (np przy zjeżdżaniu z wyższej póki w sklepie) ale ja jestem mało doświadczona i mnie wszystkie wózki wydają się ciężkie :) Póki co mój wybór to albo Holland albo Amelis Muki, normalnie mnie zauroczył, chętnie bym go zobaczyła na żywo tylko gdzie :( Czytałam też o nim recenzję i wypada bardzo dobrze, jest niedrogi a ma fajne wyposażenie :)
Raczej wszystkie są podobne, ona ma tą wersję niestety do której nie można wpiąć gondoli a miałabym problem z głowy z wózkiem [emoji4] wcześniej miała i w sumie ja mam teraz Quinny Buzz 3 ale dla mnie to jest dramat. Mała gondola strasznie. Siostrzenica była dość duża i w 3 miesiącu przenosiła ją już do tej spacerówki Bebetto na leżąco bo w Quinny się już nie mieściła [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Do góry