reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Witam :) my dzis z synkiem pospalismy, mąż przywiózł świeże bułeczki :) tak czy siak miałam przerwę w spania jak codzień :) czy Was też tam męczy sikuw nocy u mnie od tyg jest masakra muszę wstać minimum m 4 razy i mam problem ze zamiast zaparć mam odwrotny skutek, mam tam od początku ciazy

reklama
Ooo to widzę, że mamy te same typy :) Ja też póki co chce Hollanda :) Mojemu M wczoraj spodobał się właśnie Tito :) Myślisz, że te spacerówki będą ok? Bo ja się nie znam całkowicie i nie wiem na co zwracać uwagę.

Ja najbardziej zwracam uwagę na to czy można spacerówkę dać na leżąco pol leżąco ile
Jest miejsca
Stelaż jest lekki a koła pompowane do tego ma amortyzację ta wyglada dość przyzwoicie i dziecko wygodnie siedzi wiec ja na 80% będę brała ta firmę

16udyx8di9hvrs5t.png

Dziewczyny wpadł mi właśnie w oko nowy wózek tylko nie wiem czy mam pokazywać tutaj czy w wątku z wózkami, żeby nie robić bajzlu :p Pokaże w tamtym wątku, żeby nie śmiecić, więc zerknijcie i powiedzcie co myślicie :)

Nie wiem gdzie jest wątek z wózkami [emoji23] dawaj tu zaraz zobacze

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja kupowałam bebetto Nico przy starszym i teraz dla tego trzeciego malucha też myślę że starczy. Szkoda mi kasy na nowy wózek wiec mam ten Nico i tak do roku używam tylko tego. Potem mam spacerówkę z cybexa i używałam zamiennie zależne od pory roku pogody. Jak dzieci miały gdzieś 18 msc-y to chowałam bebetto i zostawialam tylko cybexa. Tylko że potem to już wózek awaryjnie używany albo na bardzo duze odległości

Dzień dobry :)

@Agatka29 ja jeszcze w nocy nie wstaję, a takie problemy o jakich piszesz miałam na początku, teraz z kolei w drugą stronę właśnie bo muszę brać tardyfenol..
Na początku też tak miałam, przeszło na około miesiąc o znowu... A za każdym razem jak wstaje do WC do później usunąć nie mogę.. Ale cóż trzeba sie przyzwyczaić bo to dopiero poczatki, jak dzidziuś będzie większy to dopiero będzie ucik na pecherz :)

reklama
Fajny mi się akurat nie podobają wózki takie prostokątne ale spacerówka tez wyglada ok

16udyx8di9hvrs5t.png
Mnie ta akurat nie kłuje w oczy chociaż też nie przepadam za takimi kwadratowymi, bardziej w nim chodzi mi o spacerówkę bo w końcu dziecku dłużej posłuży :)
Ja kupowałam bebetto Nico przy starszym i teraz dla tego trzeciego malucha też myślę że starczy. Szkoda mi kasy na nowy wózek wiec mam ten Nico i tak do roku używam tylko tego. Potem mam spacerówkę z cybexa i używałam zamiennie zależne od pory roku pogody. Jak dzieci miały gdzieś 18 msc-y to chowałam bebetto i zostawialam tylko cybexa. Tylko że potem to już wózek awaryjnie używany albo na bardzo duze odległości
Ooo a jaką masz spacerówkę z Cybex? Bo mam też upatrzoną wersję 3w1 właśnie Cybex :)

Do góry