reklama
Karla88
Fanka BB :)
Dziewczyny, które są już mamami może mogłybyście polecić jakiś wózek wielofunkcyjny z fajną spacerówką w temacie z wózkami, żeby tutaj nie zaśmiecać? Będę wdzięczna
Jeszcze miesiąc do drugiego prenatalnego
Ola ja sie zastanawiam nad bebeto widzialam na zywo i spacerowka bardzo fajna, cena tez nie zabija
Link do: BEBETTO 3W1 HOLLAND+CYBEX ATON4+GRATIS WYS-24h
lub model
Link do: BEBETTO TITO 3w1 + CYBEX ATON 5 + ADAPTERY
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
będę miała niewiele bliżej - jakieś 35-40km... Ale - takie już uroki mieszkania na kompletnym zadupiu w parku krajobrazowym
Ja 10 min autem [emoji5][emoji5]
olaaa7
Ooo to widzę, że mamy te same typy Ja też póki co chce Hollanda Mojemu M wczoraj spodobał się właśnie Tito Myślisz, że te spacerówki będą ok? Bo ja się nie znam całkowicie i nie wiem na co zwracać uwagę.Ola ja sie zastanawiam nad bebeto widzialam na zywo i spacerowka bardzo fajna, cena tez nie zabija
Link do: BEBETTO 3W1 HOLLAND+CYBEX ATON4+GRATIS WYS-24h
lub model
Link do: BEBETTO TITO 3w1 + CYBEX ATON 5 + ADAPTERY
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Swoja prowadzącą powinnam powiadomić, jeśli chciałam żeby była przy porodzie, ale myślałam, że mam jeszcze dużo czasu i tak jakoś wyszło, że nie zdążyłam powiadomić...
A szpital daleko, bo w nim moja prowadząca pracowała. W połowie ciąży przeprowadziłam się do innego miasta i przez to miałam daleko do prowadzącej i do szpitala. Ale nie chciałam innego lekarza, bo ona była świetna, taka z powołania.
Teraz za to trafiłam na lekarza, któremu nie ufam. Byłam tu u kilku i niestety, każdy kolejny gorszy...
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Prawadzaca to ginko ? Wybacz za pytania bo oczywiscie ja tu nowa
Wiem ze w pl trza wykupic swa polozna dla mnie to masakra jesli ktos biedny np
Kogo musze powiadomic ze rodze tu polozna ginko ?
Uk polozna ale ona nie byla ze mna przy porodzie tylko dwa dni po powrocie do domu dwa msce przychidzila
Porod to tez szybko tam byl bo juz w 35 cc skutek plamienia przez lozysko przodujace wiec stres przyjechalam polezalam dzien na neopatalogi;((nagle ktg 195 i szybkie ciecie
Ale personel super uczyly mnie karmic kp przewijac hih pokazywac bo bylismy 9 dni tam , mila opieka jedzenie ok i gratis
Onaszczesliwa2018
Jasne
O ile oczywiście interesuje Was tort bez jajek, masła, cukru, itd ale najpierw zrobię, potem będę opisywać
Taki to ja też poproszę
joanna4258
Tak prowadząca to ginekolog. Ogólnie nikogo nie trzeba powiadamiać, że się rodzi. Jedziesz do szpitala i tam masz opiekę. Ja miałam swoją powiadomić, bo miała być przy porodzie. A czy swoją położną trzeba informować to nie wiem, bo nie miałam.Prawadzaca to ginko ? Wybacz za pytania bo oczywiscie ja tu nowa
Wiem ze w pl trza wykupic swa polozna dla mnie to masakra jesli ktos biedny np
Kogo musze powiadomic ze rodze tu polozna ginko ?
Uk polozna ale ona nie byla ze mna przy porodzie tylko dwa dni po powrocie do domu dwa msce przychidzila
Porod to tez szybko tam byl bo juz w 35 cc skutek plamienia przez lozysko przodujace wiec stres przyjechalam polezalam dzien na neopatalogi;((nagle ktg 195 i szybkie ciecie
Ale personel super uczyly mnie karmic kp przewijac hih pokazywac bo bylismy 9 dni tam , mila opieka jedzenie ok i gratis
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
kinga30
Cześć dziewczyny. Ja mam upatrzony camarelo sirion. Jeżeli chodzi o hm to czasami tam body kupowałam, wszelkie spodnie, spódniczki odpadają bo są szerokie w pasie a moja chuda jak przecinek ale wzrost kupuje na 140,146. Z Pepco bardzo lubię i jeszcze mi się nic nie stało ani ze spodniami ani z bluzkami, body tam nie kupowałam. Uwielbiam smyka i tam dużo kupuje
reklama
Podziel się: