reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@JustMe55 -zdolnego masz syna :D

A co do przecen w smyku - to chyba plus leżenia - omija mnie to na razie, łatwiej się powstrzymać jak się nie widzi na żywo tych wszystkich ślicznych ubranek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ej miałyście mało naprodukowac. A nie znowu tyle do nadrobienia. Ja jak wróciłam do domu to tak mnie zamroczyło że 2h spalam, potem ogarnąć dzieciaki, ogarnąć kuchnie, naszykowac coś na kolację wykąpać się umyć włosy i już było po 22.

A ja mam dylemat... zjadła bym jakiś tort, taki z kremem, itd... Ale ja nie jem cukru, więc chyba pozostaje zrobienie wersji alternatywnej...
Deuga sprawa, to jakiś czas temu też miałam ochotę na coś, czego od lat nie jadłam, i jak spróbowałam, to okazało się, że to, co pamiętałam, a rzeczywisty smak to zupełnie co innego...
Więc chyba jutro będę musiała coś zrobić, jak nie tort, to choćby coś tiramisu-podobnego ;)
A może tort z kremem truskawkowym? Cholera, nie wiem, co bym zjadła...

0d1yrjjgtd95fou3.png
Hahaha.... Ja ostatnio miałam ochotę raja wielka że no nie ma zmiłuj muszę zjeść na pizzę z pizza hut. Farmerska czy jakoś tak z grilowanym kurczakiem. I kupiłam ugryzlam i wypłułam. No nie ten smak co pamiętałam i raja zawiedziona byłam że aż mi się płakać chciało że ta pizza inaczej smakuje

A! Zaszłam dzisiaj po waszych postach na chwilę do smyka i zwracam smykowi honor, śliczne rzeczy były na przecenach :tak: Kurcze, już miałam w ręku 2 paczki bodziaków dla dziewczynki, ale dzielnie odłożyłam- stwierdziłam, że jest szansa że za tydzien dowiem się czegoś o płci i może jeszcze zdążę na przeceny. BARDZO jestem z siebie dumna :laugh2:
Brawo! [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Hahaha.... Ja ostatnio miałam ochotę raja wielka że no nie ma zmiłuj muszę zjeść na pizzę z pizza hut. Farmerska czy jakoś tak z grilowanym kurczakiem. I kupiłam ugryzlam i wypłułam. No nie ten smak co pamiętałam i raja zawiedziona byłam że aż mi się płakać chciało że ta pizza inaczej smakuje
Znalazłam fajny przepis na tort truskawkowy :D
Trochę zmodyfikuję, ale na weekend będzie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja rozumiem że lekarz ma prawo sie pomylic... Ale w przypadku terminu nie rozumiem...

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam nie wiem ale mi nigdy termin wyliczony przez lekarza nie był uznawany w szpitalu. Jak zglaszalam się na patologie z cholestaza i położna pytała data om, tydzień ciąży, na kiedy termin to i tak w papiery był wpisywany niższy wiek ciąży. I tak że starszym urodziłam rowno dwa tyg przed terminem a miałam wpisane jakby urodził się prawie 3 tyg przed terminem i był traktowany jak z pogranicza wcześniactwa

reklama
Do góry