Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahaha.... Ja ostatnio miałam ochotę raja wielka że no nie ma zmiłuj muszę zjeść na pizzę z pizza hut. Farmerska czy jakoś tak z grilowanym kurczakiem. I kupiłam ugryzlam i wypłułam. No nie ten smak co pamiętałam i raja zawiedziona byłam że aż mi się płakać chciało że ta pizza inaczej smakujeA ja mam dylemat... zjadła bym jakiś tort, taki z kremem, itd... Ale ja nie jem cukru, więc chyba pozostaje zrobienie wersji alternatywnej...
Deuga sprawa, to jakiś czas temu też miałam ochotę na coś, czego od lat nie jadłam, i jak spróbowałam, to okazało się, że to, co pamiętałam, a rzeczywisty smak to zupełnie co innego...
Więc chyba jutro będę musiała coś zrobić, jak nie tort, to choćby coś tiramisu-podobnego
A może tort z kremem truskawkowym? Cholera, nie wiem, co bym zjadła...
Brawo! [emoji3]A! Zaszłam dzisiaj po waszych postach na chwilę do smyka i zwracam smykowi honor, śliczne rzeczy były na przecenach Kurcze, już miałam w ręku 2 paczki bodziaków dla dziewczynki, ale dzielnie odłożyłam- stwierdziłam, że jest szansa że za tydzien dowiem się czegoś o płci i może jeszcze zdążę na przeceny. BARDZO jestem z siebie dumna
Znalazłam fajny przepis na tort truskawkowyHahaha.... Ja ostatnio miałam ochotę raja wielka że no nie ma zmiłuj muszę zjeść na pizzę z pizza hut. Farmerska czy jakoś tak z grilowanym kurczakiem. I kupiłam ugryzlam i wypłułam. No nie ten smak co pamiętałam i raja zawiedziona byłam że aż mi się płakać chciało że ta pizza inaczej smakuje
Ja tam nie wiem ale mi nigdy termin wyliczony przez lekarza nie był uznawany w szpitalu. Jak zglaszalam się na patologie z cholestaza i położna pytała data om, tydzień ciąży, na kiedy termin to i tak w papiery był wpisywany niższy wiek ciąży. I tak że starszym urodziłam rowno dwa tyg przed terminem a miałam wpisane jakby urodził się prawie 3 tyg przed terminem i był traktowany jak z pogranicza wcześniactwaJa rozumiem że lekarz ma prawo sie pomylic... Ale w przypadku terminu nie rozumiem...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To jak zrobisz i będzie dobry podziel się przepisem.Znalazłam fajny przepis na tort truskawkowy
Trochę zmodyfikuję, ale na weekend będzie
JasneTo jak zrobisz i będzie dobry podziel się przepisem.
To z czego on będzie ?? A tak serio nie jesz bo nie jesz czy nie jesz bo nie możesz?Jasne
O ile oczywiście interesuje Was tort bez jajek, masła, cukru, itd ale najpierw zrobię, potem będę opisywać