reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Wybieram szpital gdzie chce rodzic i jak sie zacznie to jade tam [emoji5] Jest ryzyko, ze jak nie ma miejsc to nie przjma, ale z rozpoczeta juz akcja musza przyjac.
Aniołek[*]8.08.2017
Ja mam msce zaklepane wtedy bo przed porodem jade tam ogladac pierw jaki jest i decyduje chce to skladam dokumenty
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
No to fajnie że zawsze możesz zadzwonić przyda się taka bratnia dusza tutaj
Szczegolnie nowym mamom tak )
Margana
Fanka BB :)
Oj ja tez tak chce[emoji3]Ja mam w druga Str na wszystko wyjeb... jak na jakimś haju [emoji23]
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
To fajnie w sumie tak.Ja mam msce zaklepane wtedy bo przed porodem jade tam ogladac pierw jaki jest i decyduje chce to skladam dokumenty
Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Dwa razy rodziłam sn i pierwszy mimo, że był dłuższy wspominam dużo lepiej. Miałam swojego lekarza i tak jakoś pewnie i bezpiecznie się czułam. Jak się zaczeło to poinformowała mnie, że do 2 powinnam urodzić i to mi duzo dało, bo tak jakoś lepiej mi było jak wiedziałam ile to potrwa. Synek ur się o 2.11 W szpitalu byłam wcześniej zanim zaczęła się akcja porodowa, żeby się nie stresować, że nie zdążę dojechać (miałam 50km do szpitala). A na drugi poród pojechałam w ostatniej chwili, nawet lekarza nie zdążyłam powiadomić. A pojechałam tylko dlatego, bo miałam przeczucie, że tego dnia urodzę na porodówkę trafiłam o 16 i dopiero po jakimś czasie pojawiły się pierwsze skurcze ale za to bardzo czeste i bolesne, a o 17.46 synek już był
Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Piszesz lekarza? A to ginko czy gdzie mam zalatwic Swego lekarza? ) no mam mojego rodzinnego , ginko i polozna
Z info mojej porodowki Fajnie pisze ze pomoc poloznych lekarzy tylko dla mnie...
Szybkie porody )
Czemu tak daleko szpital? Mi ginko dala dwa do wyboru w miescie gdzie mieszkam
Onaszczesliwa2018
Dziekuje za slowa otuchy,masz racje . robie dla nich duzo a im nawet talerzy nie chce sie zmyc po obiedzie. Mam nadzieje ze zaczna mi pomagac,zgadzam sie z toba za chwile bedzie maluch i sie nie rozerwe. Ja jedna plus 4 dzieci i maz! Jego tez musze do pionu ustawic.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Oczywiscie nie jesteś sama z wszystkim.. wszyscy tam mieszkają nie daj się nasza Kruszynko )
@Dorotea - super że wszystko ok
Co do wyników pappa, to będę musiała w końcu moje odebrać, pewnie w przyszły piątek
A jeśli chodzi o nerwy - byłam bardziej nerwowa, teraz bywam raczej smutna, bo brakuje mi przestrzeni, lasu itd, czasem płaczę na filmach itd, ale piję herbatę z melisy, i chociaż nie jestem nerwowa i nie mam ochoty zamordować męża za zostawienie syfu w kuchni itd.
Co do wyników pappa, to będę musiała w końcu moje odebrać, pewnie w przyszły piątek
A jeśli chodzi o nerwy - byłam bardziej nerwowa, teraz bywam raczej smutna, bo brakuje mi przestrzeni, lasu itd, czasem płaczę na filmach itd, ale piję herbatę z melisy, i chociaż nie jestem nerwowa i nie mam ochoty zamordować męża za zostawienie syfu w kuchni itd.
będę miała niewiele bliżej - jakieś 35-40km... Ale - takie już uroki mieszkania na kompletnym zadupiu w parku krajobrazowymCzemu tak daleko szpital? Mi ginko dala dwa do wyboru w miescie gdzie mieszkam
reklama
Haha moj tez w domu wszystko ogarnie, ale akurat takiego juz dostalam [emoji3]
Co do ubierania corki to moglby w sklepach przebierac godzinami w dziewczecym dziale[emoji23] Jego corcia musi byc najpiekniejsza [emoji3]
Aniołek[*]8.08.2017
To jest takie urocze, jak ojcowie są tak wkręceni w córki... Mój facet, włoch, boi się że jak będzie dziewczynka to znająć facetów (a szczególnie swoich rodaków ) zamknie ją w piwnicy do 30tki
Krwawienie dziąseł podczas szczotkowania w ciaży jest normalne. Cala śluzówka jest spuchnięta i wrażliwa. Ja też wypluwam pastę zkrwią ale niewielką ilością Gin mówi że normalne więc się nie martwię
O dzięki! "Zapomniałam że w ciąży może tak być i zastanawiałam się czemu krwawią
Już jestem, wszystko dobrze. Dzidziol 7.5 cm. Nie wiadomo skąd to plamienie
Dobrze, że jest dobrze! I wszystkim gratuluję pozytywnych wizyt! @Dorotea. fajnie że u Ciebie też wszystko OK!
Powiem Wam sekret ale NIKOMU nie mówcie bo ludzie pomyślą ze zwariowałam. Dziś o 3 wnocy gdy tak rozmyślałam o tym, że nie wiem nic o macierzyństwie zajadałam ogórka kiszonego i nie było by w tym nic dziwnego, ale ja go maczałam w nadtopionych lodach... Najgorsze jest to strasznie mi to smakowało i teraz też bym zjadła...
Hahahahahahah Lody zamiast wódki do ogóra
Kobitki a smarujecie biust i brzusio jakimiś masciami przeciw rozstepom??
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja kosmetykami MOMME.
Pytanie do dziewczyn, które są już mamami. Czy któraś zWas kupowała może rzeczy niemowlęce w h&m? Zastanawiam się czy są dobrej jakości. Weszłam na ich strone i mają extra te ciuchy! Takie zwykłe, nieprzesłodzone
Bawełna, szczególnie dla maluszków jest super, dużo rzeczy mają z metką organic więc naprawdę fajne.
Jestem taka szczęśliwa tyle nerwów miałam przy odbieraniu tego wyniku myślałam że zemdleje z tej okazji kupiłam pierwsze maluskie bodziaki
No i super!
@Marika92 śliczne zdjęcie! Mega fajny urlop
Ja mam zwykle 80/50 lekarz mówi, że super, że lepiej za niskie niż za wysokie. Na podniesienie ciśnienia najlepsza kawa albo mąż. Gdybym nie miała męża to chyba by mi stanęła krew w krwioobiegu [emoji14]
Hahahahah leżę Chciałam napisać w sumie to samo
Podziel się: