reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mam dziwny niepokój przed jutrzejsza wizyta :/ syna zostawiam jutro u brata. Ma chlopak studniowke, i do szkoły sie nie wybiera by się wyspac. Troche mu pokrzyzowalam plany :) ale dupe mi ratuje.
To fajnie, ze sie udalo brata przekonac [emoji5] A czemu zle przeczucia? Na pewno wszystko ok!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Aha I polozna juz mialam w domu [emoji38][emoji38]dla mnie szok ale ok bo w Uk mialam wizyty w gabinecie od 17 tc a P.O. porodzie w domu 2 msce co tydz a tu 14 tc i juz byla w domu pytac sie jak sie czuje i historie poprzedniej i tej ciazy
Dala wixytowke mowiac kiedy chce mam dzwonic[emoji4]
O to jest akurat fajne[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Haha, fajnie to brzmi zamawiac szpital [emoji6] A jak nie zamowisz to Cie nie przyjma?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Z tym zamawianiem szpitala to głównie chodzi o sprawy papierkowe. Ok 35 tyg zgłaszasz się w wybranym szpitalu i się rejestrujesz. Przeprowadzają z Tobą wywiad odnośnie ciąży, planujecie przebieg porodu, na co się zgadzasz, a na co nie. Zapisują czy planujesz karmić naturalnie, czy zgadzasz się na dokarmianie albo chcesz leki na zatrzymanie laktacji. Ogólnie wszystko jest ustalane na spokojnie a nie gdy przyjeżdża się z bólami do porodu. Bynajmniej ja tak miałam.

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Z tym zamawianiem szpitala to głównie chodzi o sprawy papierkowe. Ok 35 tyg zgłaszasz się w wybranym szpitalu i się rejestrujesz. Przeprowadzają z Tobą wywiad odnośnie ciąży, planujecie przebieg porodu, na co się zgadzasz, a na co nie. Zapisują czy planujesz karmić naturalnie, czy zgadzasz się na dokarmianie albo chcesz leki na zatrzymanie laktacji. Ogólnie wszystko jest ustalane na spokojnie a nie gdy przyjeżdża się z bólami do porodu. Bynajmniej ja tak miałam.

O to super! A u nas w bolach trzeba odpowiadac na wszystkie pytania[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ojej, dziekuje kochana [emoji8] Fizycznie ok. Psychicznie dolek nie przechodzi. Za duzo problemow. Jeszcze mloda wrocila z katarem, a w pon.szpital [emoji20] A jak u Ciebie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

No właśnie ja jakoś fizycznie nie bardzo dziś jak się podnosiłam do siadania po popołudniowej drzemce to tak mnie zabolało w brzuchu że aż mi się gorąco zrobilo :/ w ogóle od rana w kroczu mnie jakoś bolało chyba synuś rosnie coraz bardziej i się rozpycha a wczoraj bolał mnie pępek także tyle z mojej fizycznosci ale jak to ja mówię fizycznie człowiek jest wiele znieść dla tej małej istotki najważniejsze , że On się ma dobrze :) ale psychicznie mi jakoś tak trochę smutno w sumie to nie wiem sama dlaczego mój w pracy siedzę tak sama (niezupełnie sama z synusiem w brzuszku) ale wiesz o co chodzi i tak o byle czym rozmyślam i mi tęskno za PL ..

No właśnie ja jakoś fizycznie nie bardzo dziś jak się podnosiłam do siadania po popołudniowej drzemce to tak mnie zabolało w brzuchu że aż mi się gorąco zrobilo :/ w ogóle od rana w kroczu mnie jakoś bolało chyba synuś rosnie coraz bardziej i się rozpycha a wczoraj bolał mnie pępek także tyle z mojej fizycznosci ale jak to ja mówię fizycznie człowiek jest wiele znieść dla tej małej istotki najważniejsze , że On się ma dobrze :) ale psychicznie mi jakoś tak trochę smutno w sumie to nie wiem sama dlaczego mój w pracy siedzę tak sama (niezupełnie sama z synusiem w brzuszku) ale wiesz o co chodzi i tak o byle czym rozmyślam i mi tęskno za PL ..

Czyli musisz ja szybko jakoś wyleczyć oby się udało do tego poniedziałku trzymam kciuki no i oby wkoncu wszystko Ci się poukladalo tak jak sobie życzysz:**

No to faktycznie fajnie że tutaj załatwia się to na spokojnie, dobrze wiedzieć:)

Aha I polozna juz mialam w domu [emoji38][emoji38]dla mnie szok ale ok bo w Uk mialam wizyty w gabinecie od 17 tc a P.O. porodzie w domu 2 msce co tydz a tu 14 tc i juz byla w domu pytac sie jak sie czuje i historie poprzedniej i tej ciazy
Dala wixytowke mowiac kiedy chce mam dzwonic[emoji4]

No to fajnie że zawsze możesz zadzwonić:) przyda się taka bratnia dusza tutaj :)

reklama
No tak, rozumiem. Wlasnie te rozmyslania sa najgorsze, zwlaszcza wieczorami[emoji53] A planujecie powrot do Polski?
Co do boli to oczywiscie wszystko sie rozciaga, dzidzia rosnie coraz bardziej, to juz tak bedzie[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry