reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Boze dziewczyny czy wy tez macie takie nerwy.....cholery dostaje dzisiaj mnie wszystko tak wkurza...... Ost to mam tak non stop. Dre sie o byle gowno i nic mi nie pasuje,az sama siebie nie poznaje. Dzis wywalilam ciuszy z szafki bo byly porozwalane a po praniu poprasowalam i poukladalam. I D z dzieciakami skladali a ja az sie z nerw pobeczalam.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis przesadzilam ze sprzątaniem, i mam takie wrażenie stawiania brzucha, twardnienia, chociaz ma takie objawy chyba za wcześnie. W poprzedniej ciąży miałam czesto właśnie to, musiałam brać magnez i no spe, a teraz miałam nadzieję, że obejdzie się bez lekow. I normalne mam nerwa z moja szyjka czy jest ok.
A o szyjke tez sie martwie. Na stawiania to chyba za wczesnie. Ja tak mialam niedawno, ze mi sie wydawalo jakby brzuch sie napinal. Ale bylo ok. To chyba macica sie rozciaga. Na pewno jest wszystko dobrze. Trzymam kciuki!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Narazie nie , chociaż wiesz jakie życie lubi być przewrotne nigdy nic niewiadomo , ale narazie nie mamy w planach wracać jest tutaj jednak inne życie , ale jak wszystkiego jest wiele plusów i minusów:) a mamy jeszcze w Polsce dużo do zrobienia i wolałabym zrobić to zanim byś mu musieli wracać do Polski żeby mieć spokojny start na wiosnę ruszamy z remontem domu ( w Polsce) no ale życie samo zweryfikuje kiedy będziemy wracać :)
Oby sie wszystko poukladalo po Waszej mysli!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ah ok

A Asia jak to porod byl ? Milo wspominasz??

Wiola1980 gratulacje zdrowej coreczki
Dwa razy rodziłam sn i pierwszy mimo, że był dłuższy wspominam dużo lepiej. Miałam swojego lekarza i tak jakoś pewnie i bezpiecznie się czułam. Jak się zaczeło to poinformowała mnie, że do 2 powinnam urodzić i to mi duzo dało, bo tak jakoś lepiej mi było jak wiedziałam ile to potrwa. Synek ur się o 2.11:) W szpitalu byłam wcześniej zanim zaczęła się akcja porodowa, żeby się nie stresować, że nie zdążę dojechać (miałam 50km do szpitala). A na drugi poród pojechałam w ostatniej chwili, nawet lekarza nie zdążyłam powiadomić. A pojechałam tylko dlatego, bo miałam przeczucie, że tego dnia urodzę;) na porodówkę trafiłam o 16 i dopiero po jakimś czasie pojawiły się pierwsze skurcze ale za to bardzo czeste i bolesne, a o 17.46 synek już był

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Boze dziewczyny czy wy tez macie takie nerwy.....cholery dostaje dzisiaj mnie wszystko tak wkurza...... Ost to mam tak non stop. Dre sie o byle gowno i nic mi nie pasuje,az sama siebie nie poznaje. Dzis wywalilam ciuszy z szafki bo byly porozwalane a po praniu poprasowalam i poukladalam. I D z dzieciakami skladali a ja az sie z nerw pobeczalam.

O matko, myslalam, ze to tylko ja taka wariatka[emoji6] Tez tak mam i sama juz tego zniesc nie moge [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dwa razy rodziłam sn i pierwszy mimo, że był dłuższy wspominam dużo lepiej. Miałam swojego lekarza i tak jakoś pewnie i bezpiecznie się czułam. Jak się zaczeło to poinformowała mnie, że do 2 powinnam urodzić i to mi duzo dało, bo tak jakoś lepiej mi było jak wiedziałam ile to potrwa. Synek ur się o 2.11:) W szpitalu byłam wcześniej zanim zaczęła się akcja porodowa, żeby się nie stresować, że nie zdążę dojechać (miałam 50km do szpitala). A na drugi poród pojechałam w ostatniej chwili, nawet lekarza nie zdążyłam powiadomić. A pojechałam tylko dlatego, bo miałam przeczucie, że tego dnia urodzę;) na porodówkę trafiłam o 16 i dopiero po jakimś czasie pojawiły się pierwsze skurcze ale za to bardzo czeste i bolesne, a o 17.46 synek już był

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Czyli drugi porod jest szybszy,? A jak u Was dziewczyny było przy drugim porodzie?

reklama
Czyli drugi porod jest szybszy,? A jak u Was dziewczyny było przy drugim porodzie?
A tego to nie wiem...... Ja cc mialam.ale podobno kolejne porody szybsze sa.
O matko, myslalam, ze to tylko ja taka wariatka[emoji6] Tez tak mam i sama juz tego zniesc nie moge [emoji20]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Kurde az sie martwie czy dzieciaczek taki nerwowy nie bedzie. Wydarlam sie wyplakalam a teraz unikaja mnie jak ognia i schodza z drogi zeby tylko mnie nie uruchomic.

Do góry