reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie no my lipcowki!!! Nie ze body spiochy i sweter
Pierwszy spacer wzkazany okolo 7 dni po porodzie ze wzgld na to halas drobnoustroje , I to gora 4o min co dzien mozna przedluzac , kapiel ja po 10 dniach wykapalam w wannie a tak to husteczki aby skore przyzwyczaic i ta mazia po porodzie mimo ze w szpitalu ja umyja husteczkami to ona wazna jest
Ubior nie przegrzewac ciala, mamy to szczescie ze beda letnie nasze bobo wiec msc mozna tylko spiochy z dlugim rekawemm bo pewnie bedzie kolo 29 stopni wiec nie body nie sweter eventualnie lekki kocyk i lekka czapeczka lub I bez
Ja Po mscu moja z marca to foto z polowy kwietnia miala 1 Msc
1515674001-e27401c16cad8b8f-aaaaaa.jpeg

A to dwa msce polowa maja I bylo cieplo nie przegrzewac to wazne
1515674092-06780d973680a346-aaaaaa.jpeg

Wiec lipiec to lato i co wazzne wyjsc do 11 i po 17 bo temp bedzie ciut nizsza niz upaly
Dlaczego spacer dopiero po 7 dniach od urodzenia?

xrotgov3q3o4y33i.png

reklama
@Nowaja16 świetny wynik :) ja miałam chyba tylko z trisomią 21 ciut gorszy wynik 18180 a resztę tak samo jak ty :)

Jakoś po tej trasie nocnej do Austrii nie mogę dojść do siebie mimo że spałam w aucie i jeszcze jak dojechaliśmy, ale to chyba nie to samo co w nocy, no nic, jakoś nadrobię :) za to mój padł godzinę temu.. Nie dziwię mu się, obudził się wczoraj o 10 rano i od tej h nie spał w ogóle... Jeśli się nie mylę to jakoś 27h bez snu.. masakra jakaś. Mówił że nie jest zmęczony a położył głowę do poduszki i usnął w sekundę :) niech odpocznie a jutro pozwiedzamy :)
1515688993-e5d87a6ee93934e8-aaaaaa.jpeg
prosto spod naszych drzwi ;)

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ostatnia edycja:
@Nowaja16 świetny wynik :) ja miałam chyba tylko z trisomią 21 ciut gorszy wynik 18180 a resztę tak samo jak ty :)

Jakoś po tek trasie nocnej do Austrii nie mogę dojść do siebie mimo że spalam w aucie i jeszcze jak dojechaliśmy, ale to chyba nie to samo co w nocy, no nic, jakoś nadrobię :) za to mój padł godzinę temu.. Nie dziwię mu się, obudził się wczoraj o 10 rano i od tej h nie spał w ogóle... Jeśli się nie mylę to jakoś 27h bez snu.. masakra jakaś. Mówił że nie jest zmęczony a położył głowę do poduszki i usnął w sekundę :) niech odpocznie a jutro pozwiedzamy :)
1515688993-e5d87a6ee93934e8-aaaaaa.jpeg
prosto spod naszych drzwi ;)

p19u3e3kqpg2o92z.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Ja juz tak się bałam tych wyników bo mnie nastraszono ze dzieciątko może być chore przez ta moja mutacje genu modliłam się codziennie żeby było dobrze :) nasz miesiąc jest szczęśliwy wszystkie dzieciaczki zdrowe <3
Jej jak tam masz pięknie!

reklama
Jestem taka szczęśliwa tyle nerwów miałam przy odbieraniu tego wyniku myślałam że zemdleje z tej okazji kupiłam pierwsze maluskie bodziaki :D
Wierzę no i gratuluję zdrowego dzidziolka :) Też już mnie kusi żeby powolutko zacząć kupować te maluśkie ciuszki, ale mój twierdzi że jeszcze za wcześnie :/ Ale coś czuję że nie będę go słuchać :D

A to jaką masz mutację? Ja mam dwie MTHFR i PAI-1 ale od początku biorę metylowy kwas foliowy więc wierzyłam że będzie dobrze :)

Do góry