reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Może i szalona, ale chociaż spokojna [emoji16] a następna wizytę mam za prawie miesiąc więc wolę się tyle czasu nie martwić [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
No pewnie, ze tak [emoji3] Ja bym sie nie odwazyla zadzwonic i bym sie ten miesiac stresowala[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Kobitki a smarujecie biust i brzusio jakimiś masciami przeciw rozstepom??

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie smaruję...W pierwszej smarowałam kilka razy dziennie i nic to nie dało. W drugiej odpuściłam i nic nowego się nie pojawiło. A teraz nawet jakbym chciała to czasu brakuje

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba wiola1980 jest tez I chyba trzecia ciaza

No to kochana ja mialam 37 pierwszy porod 38 drugi
Masz 35 to elegancki wiek na macierzynstwo i zobaczysz jak sie czujesz od razu drugie lub po roku dwoch i masz cxas ;))
Ja zaszlam 6 mscy po cc ;) bardzo sie cieszymy bo juz disco nam nie w glowie ani spanie
Haha, dlugo zwlekalas, za to teraz idziesz za ciosem[emoji5] Jeszcze trzecie zdazysz miec [emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mi sie akurat jeszcze nic nie porozciagalo, jedynie niektore legginsy sie machaca.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ja miałam jedną bluzkę chlopiecą, której po praniu jakoś szewki się dziwnie przesunęły, jeden bok i rękaw był dłuższy. Co ciekawe miałam 2 identyczne bluzeczki w 2 kolorach i ta druga była ok. Tak samo kupiłam 2 pary identycznych spodni i jedne po praniu spruły się na całej długości, ale obok szewka,a w drugich chodził aż wyrósł.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja też kiedyś kupiłam w pepco 4pary spodni do przedszkola. Po 3-4 praniach całe w kulkach wstyd w takich posłać.
U nas panie zawsze nalegaja zeby dawac byle jakie ciuchy. Ja tam takich byle jakich nie daje, ale jak jakies przetarcia na kolanach to juz sie nie przejmuje[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Ja nie smaruję...W pierwszej smarowałam kilka razy dziennie i nic to nie dało. W drugiej odpuściłam i nic nowego się nie pojawiło. A teraz nawet jakbym chciała to czasu brakuje

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom
Mi znajoma polecala zwykła oliwke, podobno lepsze niż nie jeden specyfik do tego przeznaczony [emoji39]

Do góry