reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

O rany jak mozna plakac z tak blachego powodu;/
Znam taka kobietę [emoji16] są takie, które nie wyobrażają sobie siebie w roli matki chłopca bo jest im ta płeć obca a są i takie, które nie znoszą gadulek, zabawy lalkami, różowego koloru itp i nie chcą mieć córki [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
U mnie też w sumie loteria, bo nie wiem kiedy dokładnie była owulka, pamiętam, że 15go bolał mnie lekko brzuch, to samo tylko dużo bardziej nasilone było 16go, więc chyba raczej owu była 16go a seks był 13, 15 i 16. Prędzej bym u mnie chyba jednak obstawiała synka.

Ja nie wiem co z tymi facetami jest :D no przynajmniej z większością [emoji14] Mój to raczej jest bardziej ogarnięty :)
A ja bym u Ciebie bardziej obstawiala dziewczynkę bo nasienie podczas współżycia codziennego jest słabej jakości jak to mojej siostry lekarz z poradni chorób niepłodności powiedział to takie "pomyje"... [emoji39] i trzeba współżyc co 2 dni bo takie nasienie ma wartościowe plemniki

f2w39n7303c24ozn.png

Z tym szyciem to racja, potem to może być ciężko :) Ale osobiście to wolę neutralne kolory, więc u mnie to nie byłby problem :) Jak odbiorę dziś materiały to się pochwalę co tam upolowałam :) A doradź proszę co wybierać? dresówkę, jersey, bawełnę? Dresówka to chyba średnio się sprawdzi na lato?
Ja jestem zwolenniczką bawełny, albo dzianiny bawełnianej tam, gdzie potrzeba elastyczności - poza tym dla maleństwa chyba powinny być naturalne tkaniny...? S
Dresówka, przynajmniej ta, którą mam jest zdecydowanie za gruba, więc - ja bym na lato tylko bawełnę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Siedziałam w przychodni od 7 bo kolejność do lekarza wg przyjścia. Czytałam Was i czytałam i jeszcze do końca nie doszłam :D. Witam nowe mamy bo chyba takie doszły :D Forum zamknięte to dobra opcja. Mąż ostatnio stwierdził, że chce więcej na wózek wydać więc będziemy przebierać i oglądać :D

Jej kobietki ja to Wam troszkę współczuję. Mój mąż wszystko ogarnie w domu. Obiad zrobi, zakupy, prasowanie. Właśnie zasuwa z odkurzaczem [emoji16]ale to ja to tego nauczyłam bo w domu mama za nich wszystko robiła. Córkę też ogarnia bez problemu choć zrobił z niej małego chłopca. Żadne sukienki, różowy kolor ble, lalki ble. Za to pilka nożną super.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też!Rodzimy w cudowną porę roku :) Ostatnio w smyku oglądaliśmy wózki i je prowadzaliśmy żeby zobaczyc na czym Nam w wózku zależy itp. Teraz już wiem jakie wozki rozważać w internecie :)
Ja to w ogóle byłam przerażona wózkami w sklepach, wszystkie wydają mi się takie ogromne i ciężkie :p

reklama
Z tym szyciem to racja, potem to może być ciężko :) Ale osobiście to wolę neutralne kolory, więc u mnie to nie byłby problem :) Jak odbiorę dziś materiały to się pochwalę co tam upolowałam :) A doradź proszę co wybierać? dresówkę, jersey, bawełnę? Dresówka to chyba średnio się sprawdzi na lato?
Ja jestem zwolenniczką bawełny, albo dzianiny bawełnianej tam, gdzie potrzeba elastyczności - poza tym dla maleństwa chyba powinny być naturalne tkaniny...? S
Dresówka, przynajmniej ta, którą mam jest zdecydowanie za gruba, więc - ja bym na lato tylko bawełnę...

Też wolę neutralne kolory, większość będzie szara, ale - cała sypialnia jest w szarosciach, i chciałabym parę dodatków - albo będą granaty w stylu marynarskim albo trochę (odrobinę..) pudrowego różu lub fioletu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry