reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

O rany jak mozna plakac z tak blachego powodu;/
Znam taka kobietę [emoji16] są takie, które nie wyobrażają sobie siebie w roli matki chłopca bo jest im ta płeć obca a są i takie, które nie znoszą gadulek, zabawy lalkami, różowego koloru itp i nie chcą mieć córki [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
U mnie też w sumie loteria, bo nie wiem kiedy dokładnie była owulka, pamiętam, że 15go bolał mnie lekko brzuch, to samo tylko dużo bardziej nasilone było 16go, więc chyba raczej owu była 16go a seks był 13, 15 i 16. Prędzej bym u mnie chyba jednak obstawiała synka.

Ja nie wiem co z tymi facetami jest :D no przynajmniej z większością [emoji14] Mój to raczej jest bardziej ogarnięty :)
A ja bym u Ciebie bardziej obstawiala dziewczynkę bo nasienie podczas współżycia codziennego jest słabej jakości jak to mojej siostry lekarz z poradni chorób niepłodności powiedział to takie "pomyje"... [emoji39] i trzeba współżyc co 2 dni bo takie nasienie ma wartościowe plemniki

f2w39n7303c24ozn.png

Z tym szyciem to racja, potem to może być ciężko :) Ale osobiście to wolę neutralne kolory, więc u mnie to nie byłby problem :) Jak odbiorę dziś materiały to się pochwalę co tam upolowałam :) A doradź proszę co wybierać? dresówkę, jersey, bawełnę? Dresówka to chyba średnio się sprawdzi na lato?
Ja jestem zwolenniczką bawełny, albo dzianiny bawełnianej tam, gdzie potrzeba elastyczności - poza tym dla maleństwa chyba powinny być naturalne tkaniny...? S
Dresówka, przynajmniej ta, którą mam jest zdecydowanie za gruba, więc - ja bym na lato tylko bawełnę...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Siedziałam w przychodni od 7 bo kolejność do lekarza wg przyjścia. Czytałam Was i czytałam i jeszcze do końca nie doszłam :D. Witam nowe mamy bo chyba takie doszły :D Forum zamknięte to dobra opcja. Mąż ostatnio stwierdził, że chce więcej na wózek wydać więc będziemy przebierać i oglądać :D

Jej kobietki ja to Wam troszkę współczuję. Mój mąż wszystko ogarnie w domu. Obiad zrobi, zakupy, prasowanie. Właśnie zasuwa z odkurzaczem [emoji16]ale to ja to tego nauczyłam bo w domu mama za nich wszystko robiła. Córkę też ogarnia bez problemu choć zrobił z niej małego chłopca. Żadne sukienki, różowy kolor ble, lalki ble. Za to pilka nożną super.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też!Rodzimy w cudowną porę roku :) Ostatnio w smyku oglądaliśmy wózki i je prowadzaliśmy żeby zobaczyc na czym Nam w wózku zależy itp. Teraz już wiem jakie wozki rozważać w internecie :)
Ja to w ogóle byłam przerażona wózkami w sklepach, wszystkie wydają mi się takie ogromne i ciężkie :p

reklama
Z tym szyciem to racja, potem to może być ciężko :) Ale osobiście to wolę neutralne kolory, więc u mnie to nie byłby problem :) Jak odbiorę dziś materiały to się pochwalę co tam upolowałam :) A doradź proszę co wybierać? dresówkę, jersey, bawełnę? Dresówka to chyba średnio się sprawdzi na lato?
Ja jestem zwolenniczką bawełny, albo dzianiny bawełnianej tam, gdzie potrzeba elastyczności - poza tym dla maleństwa chyba powinny być naturalne tkaniny...? S
Dresówka, przynajmniej ta, którą mam jest zdecydowanie za gruba, więc - ja bym na lato tylko bawełnę...

Też wolę neutralne kolory, większość będzie szara, ale - cała sypialnia jest w szarosciach, i chciałabym parę dodatków - albo będą granaty w stylu marynarskim albo trochę (odrobinę..) pudrowego różu lub fioletu ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry