Bure przyszło się przytulać, i ugniata mi rękę.. Dobrze, że pazurki w miarę obcięte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie śpię a jest 2:48... Trasa do Austrii uuuuA ja jeszcze nie spie [emoji20]
Aniołek[*]8.08.2017
Ty to chociaz masz powod niespania [emoji6]Ja nie śpię a jest 2:48... Trasa do Austrii uuuu
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
A dlaczego nie spisz jeszcze??? Ja normanie już środek nocy bym miała [emoji14]Ty to chociaz masz powod niespania [emoji6]
Szczesliwej podrozy i milego wypoczynku!
Aniołek[*]8.08.2017
Sama nie wiem. Nie moge spac [emoji53] Czasami tak mam. A za dwie godz. musze wstac corke ogarnac do przedszkola. Potem bede spac chyba do 14.00[emoji53]A dlaczego nie spisz jeszcze??? Ja normanie już środek nocy bym miała [emoji14]
27.06.17 Anastazja [*]
dziś ;DJutro czy dzis[emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Miłej i spokojnej drogi i udanego wypoczynku :*Ja nie śpię a jest 2:48... Trasa do Austrii uuuu
27.06.17 Anastazja [*]