reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny, orientuje się która jak to jest z przechodzeniem z wychowawczego na l4? Szef musi coś zgłosić w ZUSie, czy od razu mam zawieźć zwolnienie tam? Pytam, bo szefem jest mój brat, a on jest tak zagoniony, że na nic nie ma czasu. Podjechałabym do księgowej, ale z chorym synem mi nie na rękę :/
Mi sie wydaje, ze do zusu wysyla przychodnia, a Ty swoja kopie dostarczasz do pracodawcy. Ale pewnosci nie mam.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Bierzecie jakieś suplementy lub witaminki czy tylko kwas foliowy?? Mozecie cos polecic? Do tej pory bralam femibion przy 1 trymestrze ale nigdzie nie moge znalezc na 2 trymestr. Nie maja w hurtowniach

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja biore pregna plus, a teraz w II trym. dolaczylam pregna dha. Oprocz tego magnez i potas.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Za mną od rana chodzi zupka chińska... Mimo ze ost raz jadlam chyba 5 lat temu.. Co za dziwną zachcianka [emoji13][emoji13]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Jezuuuu za mna tez i najgorzej ze kupiłam bo byłam tak głodna w pracy i żałuje fakt dobra była [emoji23] ale teraz mi niedobrze złe brzuch mam nadęty i od godz 14 nic nie jadłam taka napchana się czuje

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry