reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Okej już jestem w grupie, ale jej nie ogarniam :) Czy ona działa tylko. W przeglądarce? Bo w aplikacji jej nie widać?

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też jej w aplikacji nie mam... Musiałabym za każdym razem wchodzić tu, szukać link i wchodzić

f2w39n7303c24ozn.png

A nie orientujesz się ile dni mam na dostarczenie l4 do zusu? Zwolnienie mam mieć od piątku.
Zwolnienie musisz dac pracodawcy i on je dostarcza do zusu ale zapytaj lekarza moze wysyla elektronicznie do zusu wiekszosc lekarzy tak robi. A pracodawca dostaje do wiadomosci jesli ma dostęp online do zusu. Pracodawca ci placi za pierwsze 33 dni l4 a pozniej zus

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy moglybyscie "zarzucic" mi pomysl na jakis obiad lekkostrawny? Tzn byle by bez maki i nie smazone. Najlepiej z miesem (bo moj maz inaczej sobie nie poje [emoji23]). Bede bardzo wdzieczna, bo nie mam zielonego pojecia co przyrzadzic. Dzis zrobilam zupe jarzynowa, a teraz sie glowie nad drugim daniem na jutro i inne dni.

xrotgov3q3o4y33i.png

Jezu ale produkujecie nie dam rady was nadrobic. Dzis mialam dzien na stanie przy garach. Na obiad ryz z warzywami i piersia z kurczaka. Pozniej lekcje z dzieciakami a teraz na kolacje salatke brokulowa zrobilam,ja za to mam ogorki kiszone [emoji39]
1515608899-ddcb517c54ca6da2-aaaaaa.jpeg

Czy moglybyscie "zarzucic" mi pomysl na jakis obiad lekkostrawny? Tzn byle by bez maki i nie smazone. Najlepiej z miesem (bo moj maz inaczej sobie nie poje [emoji23]). Bede bardzo wdzieczna, bo nie mam zielonego pojecia co przyrzadzic. Dzis zrobilam zupe jarzynowa, a teraz sie glowie nad drugim daniem na jutro i inne dni.

xrotgov3q3o4y33i.png
Moj bardzo lubi piersi z kurczaka z przyprawa gyros do tego salatka i frytki a dla ciebie np. Ryż [emoji3]

reklama
Jezu ale produkujecie nie dam rady was nadrobic. Dzis mialam dzien na stanie przy garach. Na obiad ryz z warzywami i piersia z kurczaka. Pozniej lekcje z dzieciakami a teraz na kolacje salatke brokulowa zrobilam,ja za to mam ogorki kiszone [emoji39]
1515608899-ddcb517c54ca6da2-aaaaaa.jpeg

Pysznie wyglada. Ja zaraz ide robic makaron ze szpinakiem i curry[emoji112][emoji112]

Do góry