reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Okej już jestem w grupie, ale jej nie ogarniam :) Czy ona działa tylko. W przeglądarce? Bo w aplikacji jej nie widać?

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też jej w aplikacji nie mam... Musiałabym za każdym razem wchodzić tu, szukać link i wchodzić

f2w39n7303c24ozn.png

A nie orientujesz się ile dni mam na dostarczenie l4 do zusu? Zwolnienie mam mieć od piątku.
Zwolnienie musisz dac pracodawcy i on je dostarcza do zusu ale zapytaj lekarza moze wysyla elektronicznie do zusu wiekszosc lekarzy tak robi. A pracodawca dostaje do wiadomosci jesli ma dostęp online do zusu. Pracodawca ci placi za pierwsze 33 dni l4 a pozniej zus

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Czy moglybyscie "zarzucic" mi pomysl na jakis obiad lekkostrawny? Tzn byle by bez maki i nie smazone. Najlepiej z miesem (bo moj maz inaczej sobie nie poje [emoji23]). Bede bardzo wdzieczna, bo nie mam zielonego pojecia co przyrzadzic. Dzis zrobilam zupe jarzynowa, a teraz sie glowie nad drugim daniem na jutro i inne dni.

xrotgov3q3o4y33i.png

Jezu ale produkujecie nie dam rady was nadrobic. Dzis mialam dzien na stanie przy garach. Na obiad ryz z warzywami i piersia z kurczaka. Pozniej lekcje z dzieciakami a teraz na kolacje salatke brokulowa zrobilam,ja za to mam ogorki kiszone [emoji39]
1515608899-ddcb517c54ca6da2-aaaaaa.jpeg

Czy moglybyscie "zarzucic" mi pomysl na jakis obiad lekkostrawny? Tzn byle by bez maki i nie smazone. Najlepiej z miesem (bo moj maz inaczej sobie nie poje [emoji23]). Bede bardzo wdzieczna, bo nie mam zielonego pojecia co przyrzadzic. Dzis zrobilam zupe jarzynowa, a teraz sie glowie nad drugim daniem na jutro i inne dni.

xrotgov3q3o4y33i.png
Moj bardzo lubi piersi z kurczaka z przyprawa gyros do tego salatka i frytki a dla ciebie np. Ryż [emoji3]

reklama
Jezu ale produkujecie nie dam rady was nadrobic. Dzis mialam dzien na stanie przy garach. Na obiad ryz z warzywami i piersia z kurczaka. Pozniej lekcje z dzieciakami a teraz na kolacje salatke brokulowa zrobilam,ja za to mam ogorki kiszone [emoji39]
1515608899-ddcb517c54ca6da2-aaaaaa.jpeg

Pysznie wyglada. Ja zaraz ide robic makaron ze szpinakiem i curry[emoji112][emoji112]

Do góry