reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Czy moglybyscie "zarzucic" mi pomysl na jakis obiad lekkostrawny? Tzn byle by bez maki i nie smazone. Najlepiej z miesem (bo moj maz inaczej sobie nie poje [emoji23]). Bede bardzo wdzieczna, bo nie mam zielonego pojecia co przyrzadzic. Dzis zrobilam zupe jarzynowa, a teraz sie glowie nad drugim daniem na jutro i inne dni.

xrotgov3q3o4y33i.png
Polecam moj dzisiejszy obiad. Piers kurczaka podsmazyc. Dodaj np. Mieszanke jarzynowa jak na zype. Ja dodaje jeszcze starta marchewke i pol opakowania groszku mrozonego. Dusze to doprawiam curry kurkuma i sola. podlewam woda lub bulionem jak mam zeby warzywa byly lekko w sosie.Ryz gotuje osobno i pozniej wszystko do jednego gara.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Okej już jestem w grupie, ale jej nie ogarniam :) Czy ona działa tylko. W przeglądarce? Bo w aplikacji jej nie widać?

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ogolnie ciezko ja ogarnac napisalam do aniaslu o zamkniety,czekam na jej odzew. Bo forum zakmniete jest jak nasze otwarte z tym ze widza je tylko osoby ktore maja dostep.

Bierzecie jakieś suplementy lub witaminki czy tylko kwas foliowy?? Mozecie cos polecic? Do tej pory bralam femibion przy 1 trymestrze ale nigdzie nie moge znalezc na 2 trymestr. Nie maja w hurtowniach

Ja biorę mama dha Premium +

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Zwolnienie musisz dac pracodawcy i on je dostarcza do zusu ale zapytaj lekarza moze wysyla elektronicznie do zusu wiekszosc lekarzy tak robi. A pracodawca dostaje do wiadomosci jesli ma dostęp online do zusu. Pracodawca ci placi za pierwsze 33 dni l4 a pozniej zus

Dziękuję :*

Polecam moj dzisiejszy obiad. Piers kurczaka podsmazyc. Dodaj np. Mieszanke jarzynowa jak na zype. Ja dodaje jeszcze starta marchewke i pol opakowania groszku mrozonego. Dusze to doprawiam curry kurkuma i sola. podlewam woda lub bulionem jak mam zeby warzywa byly lekko w sosie.Ryz gotuje osobno i pozniej wszystko do jednego gara.

Chyba jutro tak na obiad zrobie. A moze nowy watek z przepisami??[emoji1] [emoji1]

Ja mam niskie . A właśnie dziewczyny napiszecie jakie dzidzia miała tętno na pierwszych prenatalnych mnie 148 i to jest dolna granicą normy.
U mnie 160. Wlasnie rozne normy sa i to mnie dziwi bo ost dziewczyna wrzucalam to norma to od 110

I to byłby dobry pomysł bo tam jest teraz już za duży bajzel, że aż wyszłam i weszłam tu bo już mi ciśnienie skoczylo

f2w39n7303c24ozn.png
Jast bajzel, bo trzeba zalozyc watki tematyczne w zakladce "watki", typu ploteczki, zdjecia, o nas itp. Tylko ani ja ani _agnieszka_ nie mozemy znalezc jak to zrobic. My tak mialysmy w tamtej grupie i btlo przejzyscie.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Za mną od rana chodzi zupka chińska... Mimo ze ost raz jadlam chyba 5 lat temu.. Co za dziwną zachcianka [emoji13][emoji13]

Do góry