reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mam tętno płodu wpisane 176 czy to czasem nie za dużo??? Bo się teraz zestresowałam...

p19uqqmzxqi22hcj.png
Jeśli jest w normie to na pewno jest ok... Prenatalne podają inaczej niż wszystko inne... Wcześniej myślałam czy u mnie nie za dużo a teraz czy nie za mało [emoji39] bo skoro nie spał tylko skakał to może powinien mieć wiecej

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Jezuuuu za mna tez i najgorzej ze kupiłam bo byłam tak głodna w pracy i żałuje fakt dobra była [emoji23] ale teraz mi niedobrze złe brzuch mam nadęty i od godz 14 nic nie jadłam taka napchana się czuje

16udyx8di9hvrs5t.png
Hahaha no to nie jestem sama [emoji1][emoji1] mi się chce tej ostrej z vifona i chyba jutro zakupie [emoji13] jedna zupka nie zaszkodzi

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też się bardzo cieszę, że jesteście, że możemy porozmawiać bo w realu nie mam z kim pogadać, niestety nie mam żadnych bliższych koleżanek, jedyną osobą z którą mogę porozmawiać o ciąży i dziecku, moich obawach i całej reszcie jest M i Wy. Dziwnie by mi było jakbym miała teraz tak nagle nie wchodzić na forum i się odciąć. Żałuję tylko, że jesteśmy rozrzucone po całym kraju i nie tylko bo chętnie bym się spotkała już z maluszkami na plotki na żywo :)

Ale kto wie może uda nam się kiedyś spotkać:)

No właśnie różne te normy chociaż dobrze że się mieści w normie. Dzięki za odpowiedzi[emoji28]
Może dziewczyna, która ma jutro usg lub w najbliższym czasie zapytalaby lekarza jaka jest norma? Byśmy były spokojniejsze [emoji39]
Ja biore pregna plus, a teraz w II trym. dolaczylam pregna dha. Oprocz tego magnez i potas.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry