reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej, a ja o dziwo cera lepsza niż przed ciąża zero krostek, gładka się zrobiła ( pewnie teraz jak to napisałam zaraz mnie wyspie hehe) ale tak do 10 tyg miałam delikatny problem coś dam zawsze na twarzy mi wyskoczyło a teraz nic :)
A ja dziś zaczynam 16 tydzień :)

Ja to mam jaja bo musze kupic teraz twins bo distawki maja zle oceny opinie a Nicole bedzie miec 15 mscy wiec jezcze smigac na nogach nie bedzie
Moj venicci kupili dziadki we wloszech
Teraz kupuje albo abc design albo bebetto 42 twins

Przejedz sie moxe w sibote z mezem po sklepach ogladac wozki bo za duzo modeli serio i potem np online mozesz kupic z pl
Ja tak zribilam pierw ogladalqm modele I teraz kupie online

No właśnie taki mam zamiar żeby tutaj sobie pochodzić pooglądać "pojezdzic " i później zamówić online bo jak tak oglądałam na niemieckich stronach to oni tu chcą z dwa razy tyle co w pl za te same modele :D no tak będziesz miała dwa maleństwa w domu jakby nie było Twoja Niunia malutka jest :D ale fajnie tyle radości:)

Czyli 7 mnie to już 4 miesiąc?
tydzień ciąży miesiąc ciąży trymestr ciąży
1 tydzień ciąży
1 miesiąc 1 trymestr
2 tydzień ciąży 1 miesiąc 1 trymestr
3 tydzień ciąży 1 miesiąc 1 trymestr
4 tydzień ciąży 1 miesiąc 1 trymestr
5 tydzień ciąży 2 miesiąc 1 trymestr
6 tydzień ciąży 2 miesiąc 1 trymestr
7 tydzień ciąży 2 miesiąc 1 trymestr
8 tydzień ciąży 2 miesiąc 1 trymestr
9 tydzień ciąży 3 miesiąc 1 trymestr