reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny kiedys padlo haslo zeby utworzyc osobny watek z wozkami. Utworzylam[emoji5] Zapraszam [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Witam się środowo :) Przełożyłam wizytę na przyszły wtorek bo niepokoją mnie te pojawiające się czasem dolegliwości jakby infekcji, idę na 16:15. Proszę o aktualizację w wątku z wizytami :) Wczoraj znowu trochę poszalałam w Pepco :p Jak już tam wchodzę to zastanawiam się co już mam a czego nie :-D

Dziewczyny kiedys padlo haslo zeby utworzyc osobny watek z wozkami. Utworzylam[emoji5] Zapraszam [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Super! Zaraz wbijam :D8-)

Ostatnia edycja:
A bo mozg mam z gabki

Ja na 30/6 ale jestem tutaj bo juz nie chce mi sie zmieniac grupy
Wiem ze tu lipcowki ;)))
Spotkamy sie tak czy siak ;)

No mam nadzieję , że już wkrótce hehe :D no wiesz może się przeciągnąć i możesz być lipcowka a może się którejs z nas z planowanych lipcowek pospieszyć którejs dzidzi i może być w czerwcu :D powiedz mi czy Ty kupowałas tutaj wózek?

reklama
Do góry