reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dzień dobry :*

A mi od rana słabo :/ nie mogę ustac chwili na nogach. Już mi się to zdazalo, ale np. W kościele. Mam nadzieję, że nie zarazilam sie żadnym dziadostwem od syna. Ja jestem z tych nie chorujacych, wiec zawsze się twardo trzymałam.

To mamy tak samo :p

Też jakoś od dwóch dni zaczynam myśleć o kawie :p Ale jeszcze nie próbowałam.

Ja to miałam taki paradoks codziennie mi się chciało kawy z rana w pracy mamy fajny ekspres mieli kawę do tego mleko spienionego codziennie taka ochota za jak zrobiłam koniec nie smakowała i nie wypijalam dziś znów idę robię kawę robię łyka i co? Dobra jest Hahaha już prawie wypiłam cała filiżankę od razu mi lepiej

16udyx8di9hvrs5t.png

Mi się cera na twarzy nie zmieniła żadne krosty póki co ale zauważyłam ze jak używam odżywki to włosy mam od razu tluste bez nakładania odżywki mogę myć co 2 dni nic się nie natłuszczają

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry :*

A mi od rana słabo :/ nie mogę ustac chwili na nogach. Już mi się to zdazalo, ale np. W kościele. Mam nadzieję, że nie zarazilam sie żadnym dziadostwem od syna. Ja jestem z tych nie chorujacych, wiec zawsze się twardo trzymałam.

Oj biedna a może niskie ciśnienie i jakiś słabszy dzień tylko oby .. Jak masz możliwość to połóż się jeszcze na troszkę żebyś niezaslabnela przypadkiem

Ja to miałam taki paradoks codziennie mi się chciało kawy z rana w pracy mamy fajny ekspres mieli kawę do tego mleko spienionego codziennie taka ochota za jak zrobiłam koniec nie smakowała i nie wypijalam dziś znów idę robię kawę robię łyka i co? Dobra jest Hahaha już prawie wypiłam cała filiżankę od razu mi lepiej

16udyx8di9hvrs5t.png
Mmm też lubię kawę ze spienionym mleczkiem, normalnie chyba sobie zrobię jak wrócę z pracy a co! :D Gorzej jak do tego czasu przejdzie mi chęć :p

Mi się cera na twarzy nie zmieniła żadne krosty póki co ale zauważyłam ze jak używam odżywki to włosy mam od razu tluste bez nakładania odżywki mogę myć co 2 dni nic się nie natłuszczają
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U mnie cera też bez zmian, czasem coś mi tam wyskoczy ale to tak jak przed ciążą. Włosy myję z przyzwyczajenia codziennie, dziś spróbuję ich nie umyć, zobaczymy co będzie rano :p

reklama
No mam nadzieję , że już wkrótce hehe :D no wiesz może się przeciągnąć i możesz być lipcowka a może się którejs z nas z planowanych lipcowek pospieszyć którejs dzidzi i może być w czerwcu :D powiedz mi czy Ty kupowałas tutaj wózek?

Ja to mam jaja bo musze kupic teraz twins bo distawki maja zle oceny opinie a Nicole bedzie miec 15 mscy wiec jezcze smigac na nogach nie bedzie
Moj venicci kupili dziadki we wloszech
Teraz kupuje albo abc design albo bebetto 42 twins

Przejedz sie moxe w sibote z mezem po sklepach ogladac wozki bo za duzo modeli serio i potem np online mozesz kupic z pl
Ja tak zribilam pierw ogladalqm modele I teraz kupie online

Do góry