reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
To trzymam kciuki za Ciebie! :-* Mam nadzieję, ze wszystko skończy się szczęśliwie. Czy w związku z bliźniakami masz również kontrole u lekarza, czy tylko u położnej?
Ja dziś miałam wizytę u położnej 12 tc i kolejną będę miała dopiero w 25 tc. :-|
W między czasie 2 x USG (za tydzień w 13 tc CUB oraz w 18-20 połówkowe) Do tego wizyty u lekarza (duże ryzyko zakrzepicy) oraz terapia przygotowująca do porodu (jestem po traumatycznym porodzie SN 32 godz. zakończonym CC na ostro z powiłaniami)
Ja mam leki z Pl , od poczatku ciąży jestem m.in. na lekach przeciwzakrzepowych.
Miałam już 2 USG planowane teraz 16.01 to prenatalne I 28.02 połówkowe. Polozna mam za dwa dni , to nasze drugie spotkanie.
Dziękuję ja również trzymam za Ciebie [emoji16] i za wszystkie ciężarówki [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Leżę sobie rano w łóżku i nagle kichnelam. Ból aż mi łzy z oczu poszły. Jakby mnie ktoś nożem dzgnal [emoji85] przestraszylam się i wujek Google mi pomógł. Wpisałam bolesne kochanie w ciąży. I otrzymalam długa listę wyników. Dziękuję wujku Google [emoji16]

Jeju jaki cudny!gratuluje udanej wizyty .

Super ze maluszek zdrowy i ze corka dala sie uspac.gratuluje udanej wizyty.

Jeju wlasnie nadrobilam was.
Co do roznicy wieku to u nas 2 lata. D skonczy lada dzien 33 a ja 5 marca 31.
Dzieciaki wszystkie do ojca podobne. Ja ciemna blondynka i jasne niebieskie oczy. Modlilam sie zeby dzieciaki mialy takie oczy jak ja....a tu dupa czarne oczy,ciemno brazowe wlosy i sniada cera. Ojciec sie ich nie wyprze bo sa kropka w kropke jak on. Nawet corka ma te krzaczaste zrosniete brwi. Ale teraz chodzi na regulacje do kosmetyczki,wiec juz nie narzeka. Po mnie jedynie maja male lekko zadarte noski.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

No jak mój synuś urodzi z takim buszem lokow na głowie jak ja mam to bedzie ciekawie :D

To chyba jestem egoistka [emoji39] bo chętnie mu dam syna, ale za drugim razem [emoji4] bo jak wchodzę do sklepu to oglądam tylko dzial rozowy... Te falbanki, tiule, gumki, spinki [emoji16] a mój facet i ogólnie wszyscy w jego rodzinie mają piękne gęste wlosy, duże usta i oczy i myślę, że u chłopca te cechy by się zmarnowaly [emoji12]

f2w39n7303c24ozn.png
Hahaha dobre [emoji23][emoji23][emoji23]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Miałam postanowienie , że jak dziś na wizycie będzie wszystko wporzadku to zadzwonię do taty i mu powiem wkoncu że jestem w ciąży zadzwoniłam i iii Boże razem plakalismy ale z radości kazal mi się oszczędzać dbać o nas i niczym się niemartwic jestem taka przeszczesliwa Tym bardziej że gdy dowiedział się o pierwszej ciąży to nie było tak optymistycznie z jego strony i obawiałam się że będzie tak samo , ale myślę że też dostał wtedy wycisk i żałował później że tak mamie mówił . Normalnie aż napije się soku jednodniowego żeby tu uczcic:D :D

reklama
Leżę sobie rano w łóżku i nagle kichnelam. Ból aż mi łzy z oczu poszły. Jakby mnie ktoś nożem dzgnal [emoji85] przestraszylam się i wujek Google mi pomógł. Wpisałam bolesne kochanie w ciąży. I otrzymalam długa listę wyników. Dziękuję wujku Google [emoji16]

Przed kichnięciem ugnij nogi (oczywiście jak nie stoisz ;)) zwłaszcza na leżąco jest różnica, czy masz proste czy podciągnięte do siebie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry