olaaa7
Fanka BB :)
Ja też liczę na prezent urodzinowy Termin na 9 lipca a moje urodziny 11 lipcaTo na urodziny bedziesz miala prezent idealny [emoji1]
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też liczę na prezent urodzinowy Termin na 9 lipca a moje urodziny 11 lipcaTo na urodziny bedziesz miala prezent idealny [emoji1]
U nas jest tak samoMiędzy mną a moim jest 8 lat i wcale tego nieodczuwam
Zadzwoniła do mnie przychodnia w której przyjmuje moja gin. Powiedzieli że jeśli mam jak to zapraszają mnie na 18:30 bo jedna Pani nie potwierdziła wizyty a ja się pewnie stresuje i będe wolała wejść 2h wczesniej Także proszę o trzymanie kciuków :*
Mój jest starszy o 4 lata, a za parę dni będziemy mieli 15 rocznicę (po ślubie duuużo mniej...)
Ex był starszy o 11, rozstaliśmy się po 1,5 roku, ale to nie wiek był problemem... Uważam, że jak ludzie do siebie pasują, to metryka ma drugorzędne znaczenie
Fajnie, że Wasi faceci mają jakieś preferencję odnośni płci, mój to mówi, że mu obojętne byle było zdrowe. Czasem mi smutno, że nie ma to dla niego jakiegoś większego znaczenia, bo tak to byłabym szczęśliwsza jakby udało mi się dać mu dziecko takiej płci o jakiej marzy.
Ja tez czuje ze bedzie dziewczynka i znajome mowia ze skoro nie mam zadnych dolegliwości to na pewno dziewczyna ale czy to prawda to sie okaze
Tak, wyszła właśnie ta łagodna wersja więc mam nadzieję że będzie ok..
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jestem po wizycie dziewczyny iiii będzie synuś nawet na USG pokazał co nieco aż lekarka się śmiała że aż tak się rozlozyl wracam do domu a tak mnie mdli mamnadzieje że niezwymiotuje w aucie już się rozpielam i uchyliłam okno czyżby nawrót mdłości i wymiotow
Jeju jaki cudny!gratuluje udanej wizyty .Nie wiem po kim to takie zbereźne i rozłożyste hehe
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Super ze maluszek zdrowy i ze corka dala sie uspac.gratuluje udanej wizyty.Dziewczyny jestem po prenatalnym. Wszystko ok. Według USG dziś 13+0. Maleństwo ma 6,8 cm i ma się dobrze.
Finalnie dałam rade mała uśpić i śpiącą ją wprowadziłam w wózku na badanie. W międzyczasie pojawił się tez M trochę spóźniony ale był.
To co mnie zdziwiło to to że pierwszą cześć badania lekarz robił dopochwowo.