reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Teraz tak właśnie patrzę na kartkę która dała mi moja gin z całym opisem badania :) i maluszek ma już 9,9cm i waży około 103g :) i termin z 7.07 przeskoczył na 4.07 :D wg USG dziś mam 14+6 [emoji14]

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Hej ja już po wizycie :) Dzidzia 5,34 cm, tym razem o 6 dni większa niż OM (ostatnio było 3)więc termin się zmienił z 30 na 24 :) Idę jednak na prenatalne (krew i usg) bo dzidzia nie dała sobie zmierzyć przeziernosci, uparcie nie chciała sie ruszyć ;) Ale ogólnie wygląda dobrze, więc już jestem spokojna :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Super duzy dzieciaczek juz. Same dobre wieści ost.mam nadzieje ze tak pozostanie juz do konca.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja już po wizycie :) Dzidzia 5,34 cm, tym razem o 6 dni większa niż OM (ostatnio było 3)więc termin się zmienił z 30 na 24 :) Idę jednak na prenatalne (krew i usg) bo dzidzia nie dała sobie zmierzyć przeziernosci, uparcie nie chciała sie ruszyć ;) Ale ogólnie wygląda dobrze, więc już jestem spokojna :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Gratuluję :) dobry dziś dzień :) dzidziusie rosną :)

p19u3e3kpm6yp9kv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

reklama
Jestem po! Plamienia były prawdopodobnie skutkiem tego, że łozysko mi sie przykleiło do przedniej ściany brzucha i jest dość nisko. Powiedziała, że już sie raczej nie powtórzą. A ten kleksik żywej krwi też ma juz teorię. Jak mnie badała to zauważyła przy wejściu do pochwy rankę. MA ponoć taki kształt jakbym paznokcia tam wbiła. I mówi że to na 100% stamtąd bo strupek jest w miarę swieży więc musiał odrosnąć po tym jak go wcześniej jakoś zdrapałam. Mogło się to stać nawet podczas zakładania bielizny. Dziecko spało i dzieki temu zrobiła i uusg na którym badała całą moją macicę i szyjkę krok po kroku. Zadnych krwiaków, anomalii nic. Mówi że dlaniej ta ciaża jest wzorowa i gdybym nie powiedziała, że miałam te plamienia, to w życiu by tego nie stwierdziła, bo wszystko wygląda pięknie. Wizytę miałam za darmo :) I jakoś tak mnie utwierdziła w przekonaniu że wszystko będzie dobrze, że w drodze do domu kupiłam body, pajacyka, półśpiochy, niedrapki i czapeczkę :D

Do góry