reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Chyba jeszcze się nie zmieniły... a jeśli chodzi o to że chcą to zmienić i całkowicie zakazać to wg nie jest chore ... - Państwo jednorazowo daje na chore dziecko jakąś marną kwotę , a leczenie i rehabilitacja chorego dziecka jest tak cholernie kosztowna - wielkie Państwo , wielkoduszne... ciekawi mnie tylko czy któryś z tych mądrych polityków był w takiej sytuacji , że dowiedział się że będzie miał w rodzinie a nie daj Boże ż jego żona czy partnerka urodzi dziecko z wadą genetyczną .. a uwierzcie mi że naczytałam się o wadach genetycznych sporo przez to że moja córka miała abberację chromosomową ...

reklama
Mozliwe, ale ja mialam samo usg bez testu pappa, bo wtedy bym musiala placic. Zreszta jak bym miala robic to zctego co czytalam chyba wolala bym za nifty zaplacic

Dokladnie
Papa tylko90% a nifty 99% prawdy
Ja zawsze nifty bo wykazuja wiecej syndromow , jesli mialoby byc chore wole Sue przygotowac psychicznie niz miec szok przy porodzie

Oczywiscie myslimy tylko pozytywnie mamuski

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba jeszcze się nie zmieniły... a jeśli chodzi o to że chcą to zmienić i całkowicie zakazać to wg nie jest chore ... - Państwo jednorazowo daje na chore dziecko jakąś marną kwotę , a leczenie i rehabilitacja chorego dziecka jest tak cholernie kosztowna - wielkie Państwo , wielkoduszne... ciekawi mnie tylko czy któryś z tych mądrych polityków był w takiej sytuacji , że dowiedział się że będzie miał w rodzinie a nie daj Boże ż jego żona czy partnerka urodzi dziecko z wadą genetyczną .. a uwierzcie mi że naczytałam się o wadach genetycznych sporo przez to że moja córka miała abberację chromosomową ...

Wybacz ze zapytam ale co to jest ta aberracja? Możesz mi podrzucić jakis link na ten temat jeśli nie chcesz pisać

Chyba tylko e pl aborcja zakazana a to glupota tak samo jak zle traktowanie kobiet par co podchodza do ivf
Polska zacofany kraj ze az smutno

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Dokladnie
Papa tylko90% a nifty 99% prawdy
Ja zawsze nifty bo wykazuja wiecej syndromow , jesli mialoby byc chore wole Sue przygotowac psychicznie niz miec szok przy porodzie

Oczywiscie myslimy tylko pozytywnie mamuski

Tylko nifty chyba sporo drozszy?

Chyba tylko e pl aborcja zakazana a to glupota tak samo jak zle traktowanie kobiet par co podchodza do ivf
Polska zacofany kraj ze az smutno

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom

Coś w tym jest. Moja siostra ma córę z inv, i pamietam zanim zaczęła cała procedurę pytała się mnie czy będę ja kochała tak samo... przykre ze ludzie którzy chcą mieć dziecko musza się zastanawiać co pomyśli o nich społeczeństwo i czy dzieciak nie będzie miał problemów z tego powodu.
No ale tak jak piszesz, takie rzeczy tylko w pl

Coś w tym jest. Moja siostra ma córę z inv, i pamietam zanim zaczęła cała procedurę pytała się mnie czy będę ja kochała tak samo... przykre ze ludzie którzy chcą mieć dziecko musza się zastanawiać co pomyśli o nich społeczeństwo i czy dzieciak nie będzie miał problemów z tego powodu.
No ale tak jak piszesz, takie rzeczy tylko w pl

Moja 1 corka jest z ivf , invitro byko w Uk , nie bylo tematu tabù pod tym kontem!;), a i caly treatment refundowane ze ani funta nie dalam, w pl kolosalne ceny 13.000 zl a co to dzueci inne czy jak ? Polska naprawde trzeba inny rzad

Teraz 7 Tydz naturalnie [emoji7]

reklama
Moja 1 corka jest z ivf , invitro byko w Uk , nie bylo tematu tabù pod tym kontem!;), a i caly treatment refundowane ze ani funta nie dalam, w pl kolosalne ceny 13.000 zl a co to dzueci inne czy jak ? Polska naprawde trzeba inny rzad

Teraz 7 Tydz naturalnie [emoji7]

Musisz się niesamowicie cieszyć [emoji173]️

Do góry