reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Miałam długie włosy, ale rok temu ścięłam 30 cm i podarowałam Fundacji Rak'n'Rol. Teraz zapuszczam do nowa i za rok pewnie zrobię to samo.

reklama
Ale super :') to ja marne 177 cm wzrostu mam :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ja 175 :)

Dopiero przebrnelam przez kilka stron. Rany ale wy macie tempo :-)

Spalam jak zabita od 9 do 13. He he. A co mi tam. Moj M ma wolne. Budze sie a on spi obok ha ha ha. Jak mu powiedzialam która jest to jak się z wyra zerwal!!! [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dopiero przebrnelam przez kilka stron. Rany ale wy macie tempo :-)

Spalam jak zabita od 9 do 13. He he. A co mi tam. Moj M ma wolne. Budze sie a on spi obok ha ha ha. Jak mu powiedzialam która jest to jak się z wyra zerwal!!! [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28]

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ooo jaaa zazdroszczę takiego spania :p

nie dam rady Was ogarnąć :) tyle postów od rana. U mnie noc dramat. Nie `mogłam spac od 1:50 i jak sie szarawo robiło to jeszcze nie spałam ale odziwo nie jestem śpiąca.
Jak juz jestesmy przy paznokciach to sa jakies przeciwskazania do robienia hybrydy w ciazy?

@Dorotea. super widok

reklama
Do góry