reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Super! Duza dzidzia[emoji5] Ciekawe czy sie dziewczynka potwierdzi. Powodzenia jutro!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mam nadzieję, że tak [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Jak czytam niektóre historie z Waszych poprzednich ciąż, to aż mi dreszcze po plecach przechodzą. Mam nadzieję, że czas do lipca upłynie nam spokojnie i bez nerwów. Kiedy będzie można czuć pierwsze ruchy dziecka? Bo nie mam doświadczenia:)
W pierwszej ciazy tak miedzy 18 a 22 tc. Choc bywa i wczesniej. Duzo zalezy od umiejscowienia lozyska, budowy mamy itp.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja się zakochalam gdy zobaczyłam sama kropkę na pierwszym usg i z każdym zdjęciem zakochuje się coraz bardziej [emoji16][emoji16] ale tak na pewno mamy wszystkie [emoji16] bo nasze Maleństwa są najpiękniejsze

f2w39n7303c24ozn.png
No to prawda[emoji3] Juz sie nie moge doczekac kiedy moja kruszynke zobacze, a jeszcze tyle czasu [emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Właśnie się nie nastawiam że mi powie bo w pierwszej powiedział w 19 tyg, on mi kiedyś powiedział że dużo pacjentek ma później do niego pretensje i woli się wstrzymać jak już będzie dobrze widać :)

reklama
Do góry