olaaa7
Fanka BB :)
Może, może. Jeszcze nie mam jednego a już myślę o drugiej ciążyNo właśnie , a może drugie będzie dziewczynka i nadrobisz te cudeńka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może, może. Jeszcze nie mam jednego a już myślę o drugiej ciążyNo właśnie , a może drugie będzie dziewczynka i nadrobisz te cudeńka
Fajny ten wózek
A ja mam wręcz przeciwnie. Na widok różu i falbaneczek aż mi słabo Mąż ma siostrzenice 4-letnią która wszystko chce mieć różowe, tylko księżniczki jej w głowie i normalnie mnie to przeraża. Wiem, że nie wszystkie dziewczynki takie są, ale ja jakoś lepiej odnajduję się w swiecie samochodów i klocków lego. Ciekawa jestem co mi w brzuchu siedzi, chciałabym wiedzieć, bo jeśli dziewczynka to muszę się psychicznie nastawićPowiem Ci, że ja mimo tego, że płeć była mi obojętna bo nawet jej nie chciałam poznać przed porodem, to jak lekarz powiedział, że widzi coś między nogami i że uważa, że to chłopiec a ja tak chodziłam po sklepach z ciuszkami to czułam mały żal, że ominą mnie dziewczęce ubranka, to teraz jak okazałoby się, że to jednak nie chłopiec to nie wiem czy bym się cieszyła, jakoś się już trochę przywiązałam to myśli, że będę miała synka
A ja ostatnio odwazylam się nawet pooglądać wózki i wpadł mi jeden w oko ;D ale kto to wie czy mi się nieodwidzi do lipca no i oczywiście fotelik kupimy inny bo ten pewnie do jakiś mega bezpiecznych nie należy jako takiego doświadczenia z wózkami nie mam więc może ktoś mógłby się wypowiedzieć? Podoba mi się też jeszcze jeden tylko cena jak na wózek myślę , jest z lekka za wysoka bo około 4 tys. Nie żebym zalowala dziecku , ale myślę że dziecku nie zrobi to jakiejś wielkiej różnicy czy będzie jeździć w wózku za tysiąc czy 4 ?
Link do: WÓZEK WÓZKI DZIECIĘCE ALLIVIO 3W1 LEN KAREX
Może, może. Jeszcze nie mam jednego a już myślę o drugiej ciąży
O nie to ja mam tak jak Ty, odrzuca mnie od różu i falbanek A jak już widzę, dziecko całe na różowo to mi słabo. Mimo tego jestem zauroczona ubrankami dla dziewczynek bo są słodkie, mimo tego, że nie szukałam nigdy różowych i falbaniastychA ja mam wręcz przeciwnie. Na widok różu i falbaneczek aż mi słabo Mąż ma siostrzenice 4-letnią która wszystko chce mieć różowe, tylko księżniczki jej w głowie i normalnie mnie to przeraża. Wiem, że nie wszystkie dziewczynki takie są, ale ja jakoś lepiej odnajduję się w swiecie samochodów i klocków lego. Ciekawa jestem co mi w brzuchu siedzi, chciałabym wiedzieć, bo jeśli dziewczynka to muszę się psychicznie nastawić
W jakim sensie kręcącymi się kółkami? W tym sensie, że przednie są skrętne? Niektóre wózki mają specjalny system który pozostawia kółka po podniesieniu np wjeżdżając na chodnik w tym samym miejscu w którym były podczas dźwignięcia i dzięki temu się nie blokują Same w sobie skrętne kółka to super sprawa, wózek dzięki nim jest dużo bardziej zwrotny i lepiej się prowadziNie lubię wózków z kręcącymi się kółkami ale oglądałam z tej samej firmy. Pewnie pojedziemy do sklepu, posprawdzamy jak się wózek porusza, jak składa itp. i potem coś się kupi lub od kogoś dostaniem używany.
Ja to też bym mogła mieć trójkę gdyby nie to, że mój M ma dwoje dzieci z poprzedniego małżeństwa. Nie wiem czy dalibyśmy radę z utrzymaniem swojej trójki i jeszcze płaceniem alimentów na jego dzieci bo znając moje szczęście to do tego czasu zrezygnują z 500+Mój mi powtarza cały czas , że On chce trójkę także to że Ty o drugim myślisz to nic w porównaniu z moim który myśli już o trzecim choc ja to ktore mam teraz pod sercem traktuje jako drugie . Maciuś był i na zawsze zostanie naszym pierwszym maluszkiem niestety nie było mu dane się urodzić ale na zawsze będzie tym pierwszym a teraz to druga dzidzia którą oczywiście kochamy tak samo mocno jak jego i już czekamy na lipiec kiedy będziemy przytulać nasza kruszynke
W jakim sensie kręcącymi się kółkami? W tym sensie, że przednie są skrętne? Niektóre wózki mają specjalny system który pozostawia kółka po podniesieniu np wjeżdżając na chodnik w tym samym miejscu w którym były podczas dźwignięcia i dzięki temu się nie blokują Same w sobie skrętne kółka to super sprawa, wózek dzięki nim jest dużo bardziej zwrotny i lepiej się prowadzi
Ja jestem ciekawa na ile te wiadomości o płci na tym etapie okażą się wiarygodne My jeszcze 10 dni do kolejnej wizyty, ciekawe czy lekarz dalej będzie widział u nas chłopca o ile w ogóle maleństwo będzie chciało się pokazać
A ja ostatnio odwazylam się nawet pooglądać wózki i wpadł mi jeden w oko ;D ale kto to wie czy mi się nieodwidzi do lipca no i oczywiście fotelik kupimy inny bo ten pewnie do jakiś mega bezpiecznych nie należy jako takiego doświadczenia z wózkami nie mam więc może ktoś mógłby się wypowiedzieć? Podoba mi się też jeszcze jeden tylko cena jak na wózek myślę , jest z lekka za wysoka bo około 4 tys. Nie żebym zalowala dziecku , ale myślę że dziecku nie zrobi to jakiejś wielkiej różnicy czy będzie jeździć w wózku za tysiąc czy 4 ?
Link do: WÓZEK WÓZKI DZIECIĘCE ALLIVIO 3W1 LEN KAREX