@_agnieszka_, @olaaa7 , super rzeczy, Aga- kosmetyczka wymiata, Ola- ciuszki mega! Ja jestem totalnym beztalenciem, na widok igły dostaję drgawek, serio. Mogę robić wszystko inne, ale jak trzeba przyszyć guzik to chce mi się płakać. Nie mam pojęcia czemu Ale widocznie w kolejce po ten talent stałam daleko za dziewczynami i jestem skazana na kupowanie Miałam jakiś czas temu swoją firmę, szyjącą piżamki dla dzieci- i organizacyjnie, jeśli chodzi o wzory, pomysły czy rozpoznawanie lepszej bawełny od gorszej- wyszkoliłam się bardzo. Resztę załatwiała szwalnia
Na Wilanowie W pierwszej ciąży mieszkałam na mokotowie, na początku nie miałam pomysłu gdzie rodzić ani do jakiego położnika się zapisać i jego poleciła mi przyjaciółka. Przyjmuje na Saskiej Kępie,więc trochę jeździłam, ale czułam się bardzo zaopiekowana No i finalnie z nim też skończyłam
Super pomysł! Będe pamiętać
Byłam rano na Panoramie, nie mogę się już doczekać wyników...
Dziewczyny, nie ogarnęłam zupełnie, że PAPPA trzeba robić max 2 dni po USG... Co prawda jutro mam wizytę u gin, ale powiedzcie mi, czy jak robiłam tą PAnoramę, to jest sens robić PAPPA w ogóle? Genetyczne mam 19 stycznia...
znam go z opowiesci kolezanek.A gdzie mieszkasz?
Na Wilanowie W pierwszej ciąży mieszkałam na mokotowie, na początku nie miałam pomysłu gdzie rodzić ani do jakiego położnika się zapisać i jego poleciła mi przyjaciółka. Przyjmuje na Saskiej Kępie,więc trochę jeździłam, ale czułam się bardzo zaopiekowana No i finalnie z nim też skończyłam
Ale - jakby ktoś chciał coś wyhaftowanego, to później będę mogła rozsyłać - napisy, imiona, jakieś drobne obrazki, które mam (nie mam programu do haftu, tylko gotowe hafty, ale trochę ich jest, na niektórych stronach można pobrać za darmo do użytku niekomercyjnego)
Można się dogadać z kosztami przesyłki, itd i możecie mieć np ręcznik z imieniem itd
Super pomysł! Będe pamiętać
Byłam rano na Panoramie, nie mogę się już doczekać wyników...
Dziewczyny, nie ogarnęłam zupełnie, że PAPPA trzeba robić max 2 dni po USG... Co prawda jutro mam wizytę u gin, ale powiedzcie mi, czy jak robiłam tą PAnoramę, to jest sens robić PAPPA w ogóle? Genetyczne mam 19 stycznia...