martaaa515
Fanka BB :)
Mam najlepszego męża na świecie [emoji4][emoji4][emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooooo a co to?
Marki dziewczyny same pyszności pokazujecie dziś ślinka leci
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Jak zaczniesz rodzic to po prostu jechac. Ale mozesz tez jakis czas przed porodem podjechac obejzec porodowke. Wiekszosc szpitali ma wyznaczone dni i godziny na takie rzeczy.Dziewczyny mam trochęgłupie pytanie. Załóżmy że wybrałam już szpital w którym chcę rodzić. i co teraz? Mam nie wiem jakoś się zapisać że chce tam rodzić, czy jak zacznę rodzić to po prostu tam jechać?
Wiesz dlaczego pytam bo teraz od dnia zabiegu mam już L4 bez kodu B, kolejne dostanę również bez kodu B i zastanawiam się jak bym wzięła L4 od psychiatry i w tym czasie zaszła w ciążę to czy mogę z jednego zwolnienia wejść w drugie z kodem B jeżeli w sumie przekrocze ten okres 270 dni nie wiem czy jasno to przedstawiłam bo czytałam coś ze okresy zwolnienia sumują się i wtedy jeżeli przekrocze ten okres 270 dni to muszę starać się o zasiłek rehabilitacyjny czy coś takiegoW jednym roku możesz być na zwolnieniu ciążowym 270 dni czyli całe 9 miesięcy [emoji4] rok się dopiero zaczął więc liczy Ci się od 1 stycznia a teraz wydaje mi się dostaniesz normalne zwolnienie [emoji4]
Ty to sie tam oszczedzaj!Wygląda pięknie
Tylko do termomix, czy da się zrobić bez takich sprzętów? Jeśli by się dało, to.... Podzielisz się przepisem....?
Ja dzisiaj upiekłam murzynka, a za chwilę spodziewam się paru gości
Oo kurcze poważnie to On ? Jestem w szoku, gratuluję takiego męża mój to dwie lewe ręce do gotowania
Ciasto drożdżowe takie na chleb normalne tylko mąż tak wyzawijał [emoji2]ooooo a co to?