reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

1515257284-0433e642b57c00a2-aaaaaa.jpeg

Mam najlepszego męża na świecie [emoji4][emoji4][emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dziewczyny mam trochęgłupie pytanie. Załóżmy że wybrałam już szpital w którym chcę rodzić. i co teraz? :D Mam nie wiem jakoś się zapisać że chce tam rodzić, czy jak zacznę rodzić to po prostu tam jechać? :D
Jak zaczniesz rodzic to po prostu jechac. Ale mozesz tez jakis czas przed porodem podjechac obejzec porodowke. Wiekszosc szpitali ma wyznaczone dni i godziny na takie rzeczy.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

W jednym roku możesz być na zwolnieniu ciążowym 270 dni czyli całe 9 miesięcy [emoji4] rok się dopiero zaczął więc liczy Ci się od 1 stycznia a teraz wydaje mi się dostaniesz normalne zwolnienie [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wiesz dlaczego pytam ;) bo teraz od dnia zabiegu mam już L4 bez kodu B, kolejne dostanę również bez kodu B i zastanawiam się jak bym wzięła L4 od psychiatry i w tym czasie zaszła w ciążę to czy mogę z jednego zwolnienia wejść w drugie z kodem B jeżeli w sumie przekrocze ten okres 270 dni nie wiem czy jasno to przedstawiłam ;) bo czytałam coś ze okresy zwolnienia sumują się i wtedy jeżeli przekrocze ten okres 270 dni to muszę starać się o zasiłek rehabilitacyjny czy coś takiego

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry