A ja??? < oczy kotka ze Shreka >Mmmm wygląda apetycznie pewnie tak samo smakuje
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja??? < oczy kotka ze Shreka >Mmmm wygląda apetycznie pewnie tak samo smakuje
Wygląda pięknieMmmm wygląda apetycznie pewnie tak samo smakuje
A ja??? < oczy kotka ze Shreka >
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Wygląda pięknie
Tylko do termomix, czy da się zrobić bez takich sprzętów? Jeśli by się dało, to.... Podzielisz się przepisem....?
Ja dzisiaj upiekłam murzynka, a za chwilę spodziewam się paru gości
Wygląda pięknie
Tylko do termomix, czy da się zrobić bez takich sprzętów? Jeśli by się dało, to.... Podzielisz się przepisem....?
Ja dzisiaj upiekłam murzynka, a za chwilę spodziewam się paru gości
[/
Podam przepis z temrimixa mysle ze można to dostosować na normalne gotowanie tylko dłużej będzie trwać
Nie wiem jak to normalnie wygląda, bo akurat ja miałam swoją położna i przy podpisywaniu umowy wypelniala ze mną formularz kwalifikacyjny. Normalnie robi to chyba lekarz prowadzący. Później jedziesz we właściwym momencie do szpitala i jak są miejsca to Cię przyjmują. A jak nie to odsylaja do innego. Dobrze mieć w razie W alternatywę.Dziewczyny mam trochęgłupie pytanie. Załóżmy że wybrałam już szpital w którym chcę rodzić. i co teraz? Mam nie wiem jakoś się zapisać że chce tam rodzić, czy jak zacznę rodzić to po prostu tam jechać?
Witaj Paulinko. Fajnie, ze sie odezwalas i powoli dochodzisz do siebie. Co do tego l4 to nie pomoge, ale wydaje mi sie, ze te przepisy, o ktorych mowisz nie dotycza ciazy. Bo przeciez na l4 ciazowym mozesz byc 8 miesiecy i nie przechodzisz na zafen zasilek.Witam się z Wami ponownie [emoji11]
Ja już trochę lepiej można by powiedzieć, ale wczoraj się dowiedziałam, że koleżanka z pracy jest dokładnie w tej samej sytuacji co ja tylko ja miałam zabieg w piątek, a ona w sobotę minęłysmy się na oddziale [emoji33] ale chciałabym Was zapytać o coś innego bo jednak z czasem człowiek myśli bardziej trzeźwo i decyzja moja jest taka, że do pracy zamierzam wrócić, chciałabym jeszcze od mojego ginekologa miesiąc zwolnienia i później powrót do pracy tylko zastanawia mnie jedno jeżeli np. uda mi się zajść w ciążę w pierwszym czy drugim cyklu po powrocie do pracy (teraz też zaszłam szybko) to czy normalnie zwolnienie będzie mi się liczyło od początku ? Bo dużo czytalam, że jeśli przerwa jest krótsza niż 60 dni to sumują okresy i później można się starać o zasiłek rehabilitacyjny czy coś takiego, dla mnie to czarna magia może któraś z Was orientuje się w temacie albo chociaż wie gdzie mogłabym się dowiedzieć coś więcej w tym temacie
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę najlepiej zadzwonić do ZUSu i wtedy będę miała jasną informacje powoli staram się jakoś dochodzić do siebie i patrzeć w przód a co u ciebie ? [emoji11]Witaj Paulinko. Fajnie, ze sie odezwalas i powoli dochodzisz do siebie. Co do tego l4 to nie pomoge, ale wydaje mi sie, ze te przepisy, o ktorych mowisz nie dotycza ciazy. Bo przeciez na l4 ciazowym mozesz byc 8 miesiecy i nie przechodzisz na zafen zasilek.
Aniołek[*]8.08.2017
Na to liczę muszę myśleć pozytywniePaulinka super ze sie odezwalas i ze masz takie nastawienie. Napewno aniolek bedzie czuwam nas wami i kolejna ciaza bedzie bez zadnych komplikacji tego ci zycze z calego serducha.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
W jednym roku możesz być na zwolnieniu ciążowym 270 dni czyli całe 9 miesięcy [emoji4] rok się dopiero zaczął więc liczy Ci się od 1 stycznia a teraz wydaje mi się dostaniesz normalne zwolnienie [emoji4]Muszę najlepiej zadzwonić do ZUSu i wtedy będę miała jasną informacje powoli staram się jakoś dochodzić do siebie i patrzeć w przód a co u ciebie ? [emoji11]
Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom