oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Ja z okolic wwy. Do wawy mam 35 km
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Napewno będzie dobrze [emoji11]Tak tak to coś takiego . Nie nie już od mojego mam zakaz robienia zakupów dam znać na pewno a Ty trzymaj się cieplutko i bądź silna mimo wszystko kolejnym razem na pewno się uda
Przez te nasze bóle i to u coraz większej ilości osób śmiem przypuszczać, że to z powodu rosniecia naszych maleństw , ale jeśli Cię to bardzo niepokoji zawsze możesz podjechać na ip i skontrolować. Bierzesz magnez może?
Nie nie biorę magnezu .. raczej jestem osoba która nie panikuje zreszta w czw miałam prenatalne i wszystko Ok jest tez obstawiam ze wszystko się rozciąga tylko zawsze ciągnęło mnie a teraz ściska ... No nic zobaczę do wieczora w razie czego podjade na szoital
O to też niedaleko. Na starynkiewicza mamaginekolog chyba pracuje, jeśli się nie mylę.Ja mysle nad karowa i starynkiewicza bo tam rodzilam ,ale chyba wybiore starynkiewicza. Fakt ze na karowej lepsze warunki ale tak rotacja taka ze szok ina izbie odsiedziec trzeba swoje a moga odeslac.
Weź nospę i magnez jak masz w domu, troszkę Ci ulży [emoji4] ja ostatnio mam taki cały tydzień. Dziś dopiero w miarę luźno chociaż czuję takie delikatne rozciąganie w kroczu. Nie sądziłam że to rozciąganie aż tak może boleć [emoji4]Ja dziś leżę cały czas ... boli mnie głowa ale to nic bo boki mnie tez brzuch i to tak mocno ze zaczynam mieć stres... dzidziuś leży po prawej Str i tam mnie nie boli ale z lewej strony ściska mnie aż do spojenia co 10-15 min i popuszcza na chwile ... nic nie ciągnie tylko tak ściska masakra dzwoniłam do przyjaciółki która rodziła w czerwcu i powiedziała ze ina tez tak miała i jechała do szpitala to powiedzieli ze wszystko się rozciąga w środku uspokoiło mnie trochę chociaż to ściskanie jest już cały dzień ...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja z okolic wwy. Do wawy mam 35 km
Moja siostra rodziła na Karowej i była bardzo zadowolonaO to też niedaleko. Na starynkiewicza mamaginekolog chyba pracuje, jeśli się nie mylę.
Ja rodzilam na Żelaznej i jak sie uda to tam chciałabym drugi raz rodzić. Mam 5 min do szpitala.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom