reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja mysle nad karowa i starynkiewicza bo tam rodzilam ,ale chyba wybiore starynkiewicza. Fakt ze na karowej lepsze warunki ale tak rotacja taka ze szok ina izbie odsiedziec trzeba swoje a moga odeslac.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Paulinka super ze sie odezwalas i ze masz takie nastawienie. Napewno aniolek bedzie czuwam nas wami i kolejna ciaza bedzie bez zadnych komplikacji tego ci zycze z calego serducha.

Przez te nasze bóle i to u coraz większej ilości osób śmiem przypuszczać, że to z powodu rosniecia naszych maleństw , ale jeśli Cię to bardzo niepokoji zawsze możesz podjechać na ip i skontrolować. Bierzesz magnez może?

Nie nie biorę magnezu .. raczej jestem osoba która nie panikuje zreszta w czw miałam prenatalne i wszystko Ok jest tez obstawiam ze wszystko się rozciąga tylko zawsze ciągnęło mnie a teraz ściska ... No nic zobaczę do wieczora w razie czego podjade na szoital

16udyx8di9hvrs5t.png

Ja mysle nad karowa i starynkiewicza bo tam rodzilam ,ale chyba wybiore starynkiewicza. Fakt ze na karowej lepsze warunki ale tak rotacja taka ze szok ina izbie odsiedziec trzeba swoje a moga odeslac.

O to też niedaleko. Na starynkiewicza mamaginekolog chyba pracuje, jeśli się nie mylę.
Ja rodzilam na Żelaznej i jak sie uda to tam chciałabym drugi raz rodzić. Mam 5 min do szpitala.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dziś leżę cały czas ... boli mnie głowa ale to nic bo boki mnie tez brzuch i to tak mocno ze zaczynam mieć stres... dzidziuś leży po prawej Str i tam mnie nie boli ale z lewej strony ściska mnie aż do spojenia co 10-15 min i popuszcza na chwile ... nic nie ciągnie tylko tak ściska masakra dzwoniłam do przyjaciółki która rodziła w czerwcu i powiedziała ze ina tez tak miała i jechała do szpitala to powiedzieli ze wszystko się rozciąga w środku uspokoiło mnie trochę chociaż to ściskanie jest już cały dzień ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Weź nospę i magnez jak masz w domu, troszkę Ci ulży [emoji4] ja ostatnio mam taki cały tydzień. Dziś dopiero w miarę luźno chociaż czuję takie delikatne rozciąganie w kroczu. Nie sądziłam że to rozciąganie aż tak może boleć [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Do góry