reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mam nadzieję, że nie długo będę mogła pochwalić się ponownie dwiema kreskami na teście i przede wszystkim że wszystko ułoży się zdecydowanie lepiej niż teraz :) kolejna ciąża to pewnie będzie jeden wielki stres, ale będę myślała o Was, że przeszliście to samo, a jednak teraz jest wszystko na dobrej drodze :)

Napisane na Moto G (5S) w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy z niecierpliwością, aż się pochwalisz nam 2 kreseczkami. Ja też o Tobie nie zapomniałam tym bardziej, że jeśli będę mieć dziewczynkę, to zgodnie z propozycją mojego syna bedzie Twoją imienniczką :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Czekamy z niecierpliwością, aż się pochwalisz nam 2 kreseczkami. Ja też o Tobie nie zapomniałam tym bardziej, że jeśli będę mieć dziewczynkę, to zgodnie z propozycją mojego syna bedzie Twoją imienniczką :)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Napewno będziecie pierwsze wiedzieć zaraz po moim mężu [emoji11]

Mam nadzieję, że tak właśnie będzie :) jak samopoczucie i maleństwo? [emoji11]

Wczoraj po zakupach narobilo mi trochę stracha bo zaczął mnie brzuch bolec i trochę poplamilam, ale odpoczywam i jest Oki już czysto we wtorek wizyta u gina :) A i wyniki z harmoni już przyszły dzieciątko zdrowe także też mi ulzylo :)

Wczoraj po zakupach narobilo mi trochę stracha bo zaczął mnie brzuch bolec i trochę poplamilam, ale odpoczywam i jest Oki już czysto we wtorek wizyta u gina :) A i wyniki z harmoni już przyszły dzieciątko zdrowe także też mi ulzylo :)

Oo to super :) harmonii to coś takiego jak NIFTY ? ;) Odpoczywaj i się nie przemęczaj i daj znać jak po wizycie :)

Oo to super :) harmonii to coś takiego jak NIFTY ? ;) Odpoczywaj i się nie przemęczaj i daj znać jak po wizycie :)

Tak tak to coś takiego :) . Nie nie już od mojego mam zakaz robienia zakupów :D dam znać na pewno a Ty trzymaj się cieplutko i bądź silna mimo wszystko :) kolejnym razem na pewno się uda :)

Ja dziś leżę cały czas ... boli mnie głowa ale to nic bo boki mnie tez brzuch i to tak mocno ze zaczynam mieć stres... dzidziuś leży po prawej Str i tam mnie nie boli ale z lewej strony ściska mnie aż do spojenia co 10-15 min i popuszcza na chwile ... nic nie ciągnie tylko tak ściska masakra dzwoniłam do przyjaciółki która rodziła w czerwcu i powiedziała ze ina tez tak miała i jechała do szpitala to powiedzieli ze wszystko się rozciąga w środku uspokoiło mnie trochę chociaż to ściskanie jest już cały dzień ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Ja dziś leżę cały czas ... boli mnie głowa ale to nic bo boki mnie tez brzuch i to tak mocno ze zaczynam mieć stres... dzidziuś leży po prawej Str i tam mnie nie boli ale z lewej strony ściska mnie aż do spojenia co 10-15 min i popuszcza na chwile ... nic nie ciągnie tylko tak ściska masakra dzwoniłam do przyjaciółki która rodziła w czerwcu i powiedziała ze ina tez tak miała i jechała do szpitala to powiedzieli ze wszystko się rozciąga w środku uspokoiło mnie trochę chociaż to ściskanie jest już cały dzień ...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Przez te nasze bóle i to u coraz większej ilości osób śmiem przypuszczać, że to z powodu rosniecia naszych maleństw , ale jeśli Cię to bardzo niepokoji zawsze możesz podjechać na ip i skontrolować. Bierzesz magnez może?

Do góry