reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No widzisz to jest nas więcej. Moja siostra też tak ma. Zastanawiam się czy to może być jakaś wada w budowie anatomicznej czy po prostu chora głowa ;)

p19uqqmzxqi22hcj.png
No wlasnie tez sie juz nad tym zastanawialam. Jest cos takiego jak nadreaktywny pecherz i tak myslalam, ze moze to to.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Haha, to moja miala blisko do 11.11.11 , a urodzila sie 2.11.11 [emoji3]

To ja miałam urodzić 01 czerwca 2011. Ale uparłam się że mi termin nie pasuje, bo po pierwsze dzień dziecka, a po drugie imieniny Konrada, więc za dużo by syn stracił. Już od 6 miesiąca planowałam, że urodzę 13 maja w piątek i udało mi się :)

Ja juz po badaniach. Dziecko pomierzone, prawie 7 cm ma, z obrazu USG zdrowe, cale. Plci nie powiedzial, bo nie byl w stanie "kuknac" miedzy nogi, zbyt sie zaslanialo. Ulga :)
Gorzej z wynikami. Oczywiscie z obciazenia glukoza zle wyszly. Tzn na czczo, bo po obciazeniu ok, ale kazal mi sie zglosic do diabetologa. Teraz musze znalezc jakiegos spoko, zeby sprawy nie olal.

xrotgov3q3o4y33i.png

@Onaszczesliwa2018, leż, odpoczywaj i zrezygnuj z zakupów... u nas jest dopiero ciekawie- ja w ciąży, M po operacji, byliśmy teraz razem na zakupach i nieźle się gimnastykowaliśmy z wnoszeniem tego wszystkiego do auta:eek::errr: Następnym razem zamawiam wszystkie cięższe produkty przez internet, nie ma co ryzykować.

Witam dziewczyny.
Jestem nową mamą. To mój pierwszy post tutaj. Termin mam na 27 lipca. Jest to moja 3 ciąża.

Hej :)

Też właśnie ostatnio się nad tym zastanawialam czy się przyda do tych naszych letnich maluszków

I ja... właśnie moim zdaniem w takim rożku to przede wszystkim wygodnie sie bierze na ręce kruszynkę, no i nie wiadomo jakie to lato będzie.. może jeden by się przydał...

U nas i ja i M morsy, mąż zawsze nawet zimą chodził bez kurtki, więc jak się kruszynce udzieli, to będą patrzeć na mnie jak na wyrodną matkę, że dziecko chce zamrozić ROTFL

0d1yrjjgtd95fou3.png

Moja przyjaciółka tak "chłodno" chowa córeczkę, 6 mcy i kilka razy nawet ja byłam w szoku że dziecko bez czapki- a moje dziecko zakłada czapkę jako jedno z ostatnich "w sezonie" ;) Ale każde dziecko właśnie jest inne, trzeba wyczuć. Ta mała świetnie się chowa :)

Myślisz, że starczy zostawić dziecko w pieluszce i do tego Woombie? Czy lepiej ubrać jakieś body?

Zależy czy będzie mniej czy więcej niż 30 ;)

Ja się już wkurzam i pół dnia chodzę poirytowana... Ledwo wyszłam z domu - specjalnie zrobiłam siku przed wyjściem.. Przejechałam kilka ul i znów mi się chce... Chyba sobie wiadro zamontuje w aucie... Żart oczywiście ale to męczące ciut...

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Też tak mam :unsure: w nocy nawet nie jest jeszcze źle, ale w dzien... masakra. Może trzeba wcześniej zainwestować w pampersy na wszelki... :-p

Ja juz po badaniach. Dziecko pomierzone, prawie 7 cm ma, z obrazu USG zdrowe, cale. Plci nie powiedzial, bo nie byl w stanie "kuknac" miedzy nogi, zbyt sie zaslanialo. Ulga :)
Gorzej z wynikami. Oczywiscie z obciazenia glukoza zle wyszly. Tzn na czczo, bo po obciazeniu ok, ale kazal mi sie zglosic do diabetologa. Teraz musze znalezc jakiegos spoko, zeby sprawy nie olal.

xrotgov3q3o4y33i.png

No to super że z dzidzia wszystko oki no o dobrego obojętnie z jakiej specjalizacji lekarza to cud .. poczytaj opinie na Internecie moze akurat ktorys jest godny polecenia :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Super, że dzidzia ma się dobrze :) I jakie już duże, całe 7 cm ;) Gratuluję :) Już nie mogę się doczekać mojej wizyty 18go :)

Moje imiona to Antoś Maksymilian Szymon ale ani mąż ani córka nie podobają się [emoji58] chyba sama pójdę sobie zarejestrować dziecko po porodzie bo inne imiona wogole mi się nie podobają
Uwielbiam imię adam ale mam na nazwisko adamczyk[emoji23] wiec trochę krzywdzące by było dla syna adam adamczyk

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To moze Piotr Adamczyk? [emoji41]

reklama
Do góry