reklama
To w takim razie ze mną też jest coś nie tak [emoji14]To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Nonkatoja
Fanka BB :)
Tule mocno.[emoji10] wiem, że bardzo chciałaś sn, ale wasze zdrowie ważniejsze. [emoji173]Cześć dziewczyny. Ja mam dziś kiepski dzień, brzusio pobolewa, jajniki też, nawet zwróciłam śniadanie a teraz boli mnie glowa. Bylam dziś na 10 u mojego kardiologa(2 lata temu przeszłam stan przedzawałowy), który daje mi średnie szanse na poród sn. A tak bardzo o tym marzyłam. Trochę dołka przed to złapałam. Najgorsze jest to że w ciaży nie można robić rtg a mi trzeba jakoś sprawdzić czy serce się nie powiększa, bo ostatnio miałam już granicznej wielkości. Powiedział, że nawet jesli by sie zgodził to by bylo nieodpowiedzialne z jego strony...Wiadomo nie będę ryzykować własnego zdrowia czy życia dla porodu sn ale strasznie tego pragnęłam.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Karla88
To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
Wszystko Ok z tobą napewno [emoji23] przy corce wogole nie znałam tego tematu częstego chodzenia siku nawet pod koniec ciazy
Onaszczesliwa2018
To może ze mną jest coś nie tak, że nie sikam tak często?
Wszystko Oki też nie sikam jakoś dużo myślę , że wiele zależy od położenia dzidzia no i od wypitych ilości ja od początku to miałam tylko jedna noc kiedy musiałam wstać ale wtedy sporo wieczorem wody wypilam
Margana
Haha, no tylko grzie sie skryc z tym lejkiem i butelka [emoji3]Dziękuję Jestem już tym wszystkim podekscytowana i nie mogę się doczekać [emoji14]
Współczuję tych mdłości
Ale butelka i lejek zawsze się zmieści
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
Ja tez [emoji5] Na szczescie nie mam problemu z publicnymi toaletami, bo nie wiem co bym zrobila. Bez ciazy ma problem, ze mi sie ciagle siku chce, a teraz to podwojnie [emoji53]Współczuję... Ja to chyba bym się nawet na dworze mogła wysikać.. Serio
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Szybko zleci [emoji8] musi być już dobrze [emoji4]
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
No ja chyba tez tak. I w nocy tez[emoji53]Ja chodzę co godz lub 45 min tyle dobrze ze odpuściło w nocy i nie wstaje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
olaaa7
No właśnie w nocy na samym początku ciąży nie musiałam sikać w nocy, ale od jakiegoś czasu, tak koło 2 tygodni już muszę wstawać raz w nocy.Wszystko Oki też nie sikam jakoś dużo myślę , że wiele zależy od położenia dzidzia no i od wypitych ilości ja od początku to miałam tylko jedna noc kiedy musiałam wstać ale wtedy sporo wieczorem wody wypilam
Podziel się: