Haha ja tak mam od dziecka jakaś nerwicę pęcherza [emoji12]. Więc dla mnie w ciąży nowością jest tylko nocne wstawanieJa się już wkurzam i pół dnia chodzę poirytowana... Ledwo wyszłam z domu - specjalnie zrobiłam siku przed wyjściem.. Przejechałam kilka ul i znów mi się chce... Chyba sobie wiadro zamontuje w aucie... Żart oczywiście ale to męczące ciut...
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
reklama
Margana
Fanka BB :)
Ja mam dokladnie to samo [emoji20] Nigdzie nie moge dojechac, bo juz wytrzymac nie moge. Tylko ja wiadra do autobusu nie wezme [emoji6]Ja się już wkurzam i pół dnia chodzę poirytowana... Ledwo wyszłam z domu - specjalnie zrobiłam siku przed wyjściem.. Przejechałam kilka ul i znów mi się chce... Chyba sobie wiadro zamontuje w aucie... Żart oczywiście ale to męczące ciut...
27.06.17 Anastazja [*]
Aniołek[*]8.08.2017
Ja właśnie czekam pod jakimś warsztatem na mojego chłopaka bo coś załatwia i zaraz tam wejdę. Zrobię dym że mają mnie do WC wpuścić bo jestem w ciąży i już [emoji14] foch hehe
27.06.17 Anastazja [*]
27.06.17 Anastazja [*]
Nonkatoja
Z tym sikaniem to na początku i na końcu ciąży to przerabane.Ja właśnie czekam pod jakimś warsztatem na mojego chłopaka bo coś załatwia i zaraz tam wejdę. Zrobię dym że mają mnie do WC wpuścić bo jestem w ciąży i już [emoji14] foch hehe
27.06.17 Anastazja [*]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Dziękuję Jestem już tym wszystkim podekscytowana i nie mogę się doczekaćWiesz, to wszystko zalezy od pogody, warunkow w mieszkaniu i od dziecka. Jak bedzie goraco to na pewno wystarczy.
Moja corka np. nie lubi jak jest duszno, goraco. Jak tylko w nocy zaczyna sie krecic, uchylam okno i spi juz spokojnie [emoji5]
Spokojnie, nauczysz sie wyczuwac wlasne dziecko[emoji5] A nie wszystko da sie przewidziec przed porodem.
Aniołek[*]8.08.2017
Współczuję tych mdłościDaj spokój raz nie zawsze, a tak serio to wytrzymam ale później brzuch mnie cały boli... To moje ciągle sikanie doprowadza mnie do tego że nie chce tyle pić a powinnam... Dziś w ogóle jakiś z tyłka dzień mam... Nie dość że sikam jak opętana to jeszcze mi niedobrze co chwile..
27.06.17 Anastazja [*]
Ale butelka i lejek zawsze się zmieściJa mam dokladnie to samo [emoji20] Nigdzie nie moge dojechac, bo juz wytrzymac nie moge. Tylko ja wiadra do autobusu nie wezme [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Mój mąż chciał mi taki lejek kupić jak narzekałam na koszmarne kible w pracy. Ale wyobrazilam sobie miny ludzi jak bym go myla pod kranemMarika a może lejek i do butelki.
Zobacz załącznik 834305
martaaa515
Szybko zleci [emoji8] musi być już dobrze [emoji4]Oby kochana oby ..już wcześniej wyczekiwalam tej wtorkowej wizyty , ale tak jak teraz na nia czekam to do tego wtorku chyba te 3 dni będą najdłuższym dniami ..
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
martaaa515
Mam tak samo a do tego mam problem z wysikaniem się poza domem [emoji2] to dopiero udręka [emoji2]Ja się już wkurzam i pół dnia chodzę poirytowana... Ledwo wyszłam z domu - specjalnie zrobiłam siku przed wyjściem.. Przejechałam kilka ul i znów mi się chce... Chyba sobie wiadro zamontuje w aucie... Żart oczywiście ale to męczące ciut...
27.06.17 Anastazja [*]
Współczuję... Ja to chyba bym się nawet na dworze mogła wysikać.. SerioMam tak samo a do tego mam problem z wysikaniem się poza domem [emoji2] to dopiero udręka [emoji2]
27.06.17 Anastazja [*]
reklama
olaaa7
Straszne jest to sikanie. Mnie to znowu dopada chęć sikania tylko w miejscach gdzie nie ma jak skorzystać z toalety W domu czy w pracy mogę nie sikać pół dnia.
Ciekawa jestem ile stron będzie liczył ten wątek do lipca bo piszemy jak szalone
Ciekawa jestem ile stron będzie liczył ten wątek do lipca bo piszemy jak szalone
Podziel się: