reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja się już wkurzam i pół dnia chodzę poirytowana... Ledwo wyszłam z domu - specjalnie zrobiłam siku przed wyjściem.. Przejechałam kilka ul i znów mi się chce... Chyba sobie wiadro zamontuje w aucie... Żart oczywiście ale to męczące ciut...

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Haha ja tak mam od dziecka jakaś nerwicę pęcherza [emoji12]. Więc dla mnie w ciąży nowością jest tylko nocne wstawanie :)

p19uqqmzxqi22hcj.png

reklama
Ja się już wkurzam i pół dnia chodzę poirytowana... Ledwo wyszłam z domu - specjalnie zrobiłam siku przed wyjściem.. Przejechałam kilka ul i znów mi się chce... Chyba sobie wiadro zamontuje w aucie... Żart oczywiście ale to męczące ciut...

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Ja mam dokladnie to samo [emoji20] Nigdzie nie moge dojechac, bo juz wytrzymac nie moge. Tylko ja wiadra do autobusu nie wezme [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja właśnie czekam pod jakimś warsztatem na mojego chłopaka bo coś załatwia i zaraz tam wejdę. Zrobię dym że mają mnie do WC wpuścić bo jestem w ciąży i już [emoji14] foch hehe

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]

Ja właśnie czekam pod jakimś warsztatem na mojego chłopaka bo coś załatwia i zaraz tam wejdę. Zrobię dym że mają mnie do WC wpuścić bo jestem w ciąży i już [emoji14] foch hehe

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z tym sikaniem to na początku i na końcu ciąży to przerabane.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz, to wszystko zalezy od pogody, warunkow w mieszkaniu i od dziecka. Jak bedzie goraco to na pewno wystarczy.
Moja corka np. nie lubi jak jest duszno, goraco. Jak tylko w nocy zaczyna sie krecic, uchylam okno i spi juz spokojnie [emoji5]
Spokojnie, nauczysz sie wyczuwac wlasne dziecko[emoji5] A nie wszystko da sie przewidziec przed porodem.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Dziękuję :) Jestem już tym wszystkim podekscytowana i nie mogę się doczekać :p
Daj spokój :D raz nie zawsze, a tak serio to wytrzymam ale później brzuch mnie cały boli... To moje ciągle sikanie doprowadza mnie do tego że nie chce tyle pić a powinnam... Dziś w ogóle jakiś z tyłka dzień mam... Nie dość że sikam jak opętana to jeszcze mi niedobrze co chwile..

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Współczuję tych mdłości :(
Ja mam dokladnie to samo [emoji20] Nigdzie nie moge dojechac, bo juz wytrzymac nie moge. Tylko ja wiadra do autobusu nie wezme [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Ale butelka i lejek zawsze się zmieści :-D

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Mam tak samo a do tego mam problem z wysikaniem się poza domem [emoji2] to dopiero udręka [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Straszne jest to sikanie. Mnie to znowu dopada chęć sikania tylko w miejscach gdzie nie ma jak skorzystać z toalety :p W domu czy w pracy mogę nie sikać pół dnia.

Ciekawa jestem ile stron będzie liczył ten wątek do lipca bo piszemy jak szalone :p

Do góry