reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Masakra chodzić co godzinęJa chodzę co godz lub 45 min tyle dobrze ze odpuściło w nocy i nie wstaje
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tak mam od zawsze. W szkole czy na uczelni na każdej przerwie. Każda moja praca musiała być ze swobodnym dostępem do kibla. Teraz w ciąży to i co pół godziny.Masakra chodzić co godzinę
Nonkatoja
Hej[emoji6] masz termin w moje urodziny. Fajna data[emoji16]hej witam wszystkie przyszłe mamuśki jestem tu nowa jutro zaczynamy 14tc termin na 7.07
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
olaaa7
Super witaj Gratuluję Ale nas tu przybywahej witam wszystkie przyszłe mamuśki jestem tu nowa jutro zaczynamy 14tc termin na 7.07
olaaa7
Data ekstra [emoji6] Nasze pierwsze spotkanie z Marcinem [emoji173] Wcale bym się nie obraziła jakby nasz Okruszek urodził się w naszą rocznicęHej[emoji6] masz termin w moje urodziny. Fajna data[emoji16]
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Jola92
Cześć dziewczyny. Ja mam dziś kiepski dzień, brzusio pobolewa, jajniki też, nawet zwróciłam śniadanie a teraz boli mnie glowa. Bylam dziś na 10 u mojego kardiologa(2 lata temu przeszłam stan przedzawałowy), który daje mi średnie szanse na poród sn. A tak bardzo o tym marzyłam. Trochę dołka przed to złapałam. Najgorsze jest to że w ciaży nie można robić rtg a mi trzeba jakoś sprawdzić czy serce się nie powiększa, bo ostatnio miałam już granicznej wielkości. Powiedział, że nawet jesli by sie zgodził to by bylo nieodpowiedzialne z jego strony...Wiadomo nie będę ryzykować własnego zdrowia czy życia dla porodu sn ale strasznie tego pragnęłam.
reklama
Danutka1234
Zaangażowana w BB
Witaj i gratulujęhej witam wszystkie przyszłe mamuśki jestem tu nowa jutro zaczynamy 14tc termin na 7.07
Podziel się: