reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To ja tak marzne [emoji6] Za to corka przeciwnie, po M. I zawsze mam problem z jej ubieraniem zeby jej nie przegrzac. Ubieram ja lzej niz siebie [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U nas i ja i M morsy, mąż zawsze nawet zimą chodził bez kurtki, więc jak się kruszynce udzieli, to będą patrzeć na mnie jak na wyrodną matkę, że dziecko chce zamrozić ROTFL

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
olaaa7 noworodki lubia bys skrepowane bo czuja sie jak w brzuchu u mamy [emoji5] Poza tym czesto maja problemy z zasnieciem bo ja ich wlasne raczki rozpraszaja [emoji6] wiekszosc dzieci lubi byc owibieta. Oczywiscie nie wszystkie, wiec trzeba piznac swoje dziecko [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A co do jajnika to fajnie Cię tam musiał rozruszać ..Boze czasami się zastanawiam po co tacy ludzie zostają lekarzami jak swoją pracę traktują Tak jakby wykonywali ja za kare:/
No właśnie o dziwo bardziej prawy mi uciskał a dziś pobolewa lewy [emoji2] mam nadzieję, że to były u nas jednorazowe epizody i wróci spokój [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dziewczyny czy rożek w lecie to przydatna rzecz? Czy można zrezygnować?
Ja urodziłam w październiku, ale mój Patryk nienawidził "uwięzienia" i musiał mieć zawsze luz i przestrzeń. W zimie kladlam mlodego w wózku na złożonym na pół rożku i tyle go użyłam. Teraz chyba nie kupię.

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ostatnia edycja:
No właśnie o dziwo bardziej prawy mi uciskał a dziś pobolewa lewy [emoji2] mam nadzieję, że to były u nas jednorazowe epizody i wróci spokój [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Oby kochana oby ..już wcześniej wyczekiwalam tej wtorkowej wizyty , ale tak jak teraz na nia czekam to do tego wtorku chyba te 3 dni będą najdłuższym dniami ..

olaaa7 noworodki lubia bys skrepowane bo czuja sie jak w brzuchu u mamy [emoji5] Poza tym czesto maja problemy z zasnieciem bo ja ich wlasne raczki rozpraszaja [emoji6] wiekszosc dzieci lubi byc owibieta. Oczywiscie nie wszystkie, wiec trzeba piznac swoje dziecko [emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Myślisz, że starczy zostawić dziecko w pieluszce i do tego Woombie? Czy lepiej ubrać jakieś body?

reklama
Ja się już wkurzam i pół dnia chodzę poirytowana... Ledwo wyszłam z domu - specjalnie zrobiłam siku przed wyjściem.. Przejechałam kilka ul i znów mi się chce... Chyba sobie wiadro zamontuje w aucie... Żart oczywiście ale to męczące ciut...

p19u3e3krp4wuedk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Do góry