reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja tez chyba dam wybór córce, jak tylko jej powiemy. Chociaż trochę sie boje, by nie upierala sie przy Elsach czy Olafach ;)
Hmmm wszystko mozliwe. Ale elza nawet ladne imie[emoji12]

Ide babeczki do garow biore sie za uda musze upiec ,zupe chyba ogorkowa i gorfy bo obiecalam dzieciakom ze im zrobie. Oczywiscie nie chxe mi sie dwoch porcji robic to beda musieli chlopaki zjesc bezglutenowe.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieję, że to nic poważnego i że szybko minie. Ale znowu ten strach za każdym razem gdy idę do ubikacji... [emoji20] już prawie zapomniałam jak to jest

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Nie martw się. Na pewno wszystko jest i będzie dobrze :)

No i leżę na oddziale - miałam kolejne usg, tym razem zewnętrzne - Kruszynka dobrze się miewa, bardzo ruchliwa, ale nadżerka silnie czerwona i krwawiąca...
Poza tym, że leżę w szpitalu, to jest dobrze... Oby....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja się wogole już nie sugeruje lekarzem który pracuje w szpitalu gdzie mam rodzic przy prodzie była tylko położna on przyszedł już po zapytać czy wszystko Ok woec teraz już nie patrzyłam czy lekarz pracuje w szpitalu czy nie wole w położna zainwestować co do szpitala u nas w Wodzisławiu to właśnie najmniej urodzeń tam jest często dzieci po prodzie były zarażone jakaś bakteria dużo negatywnych opinii ja pierwsza córkę rodziłam w rydultowach w miejscowości obok i było naprawdę fajnie i dobrze i tam najwiecej dzieci się rodziło przyjeżdżały babki z zor rybnika Raciborza niestety oddział położniczy zamknęli dlatego teraz szukam innego szpitala narazie przekonują mnie Gliwice bo tam można mieć swoją położna swój pokój osobny moje koleżanki tam rodziły i bardoz chwaliły zobaczymy jk bedzoe

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ale tu nie chodzi o to, ze lekarz prowadzacy bedzie przy porodzie. Chodzi o to, ze caly personel lepiej Cie traktuje jak widza w karcie ciaxy pieczatke "swojego" lekarza.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam. Wczoraj byłam na wizycie. Maluszek rosnie zdrowo . Lekarz powiedział ze wszystko jest ok a badania prenatalne tylko to potwierdza wiec czekam spokojnie do 11choc troszke sie martwie sama sobą bo ciśnienie mam za wysokie i szybko przybieram na wadze . Na ciśnienie dostałam leki
To super, ze maluszek rosnie zdrowo [emoji5]
A ile juz przytylas, ze tak szybko przybierasz?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry