Ja teraz mieszkam w Rybniku, ale ogólnie to też jestem z Żor [emoji16]Widze że kilka osób z okolic. Ja z Żor ale rodzić będę chyba w Wodzisławiu
reklama
Marzycielka
Fanka BB :)
Ja tez blagam o Wasze czarodziejskie kciuki na jutro Mam wizyte z prenatalnymi, plus odbior wynikow krzywej cukrowej i tsh. Stresujacy dzien mnie czeka. Wyniki o 9.30, lekarz 10.00.
Margana
Super, ze dzidzia ok [emoji5] Dobranoc [emoji5]Tak na szybko bo zaraz spac ide, dzieki za kciuki, z dzidzia wszystko ok nastepna wizyta za miesiac. Teraz to juz z gorki...
Aniołek[*]8.08.2017
To ja 35 skonczylam we wrzesniu, to w sumie rocznikowo 36 juz [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Ja identycznie
W końcu zrobiłam sobie (tzn mąż mi zrobił ) fotkę
Margana
[emoji3] A mialas juz prenatalne?Ja identycznie
Aniołek[*]8.08.2017
Nonkatoja
Hej[emoji4]
Gratuluje udanych wizyt. I trzymam kciuki za nastepne[emoji4]
Ja też po wizycie. Wszystko ok. Maluszek pięknie rośnie. Jutro muszę zadzwonić i umówić się na genetyczne. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluje udanych wizyt. I trzymam kciuki za nastepne[emoji4]
Ja też po wizycie. Wszystko ok. Maluszek pięknie rośnie. Jutro muszę zadzwonić i umówić się na genetyczne. Trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok.
Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
I ja też bardzo proszę o kciuki na jutro - rano wizyta... :O
Napiszę zaraz po...
Napiszę zaraz po...
[emoji3] A mialas juz prenatalne?
Aniołek[*]8.08.2017
Nie, USG prenatalne lekarz kazał mi robić w 13tc, muszę tylko iść na krew właśnie. A przez operację M. święta itd nie miałam głowy. Właśnie może jutro albo w sobotę pójdę, bo mam skeirowanie
reklama
Jola92
o własnie jak Twój M. się czuje? Dochodzi do siebie?Nie, USG prenatalne lekarz kazał mi robić w 13tc, muszę tylko iść na krew właśnie. A przez operację M. święta itd nie miałam głowy. Właśnie może jutro albo w sobotę pójdę, bo mam skeirowanie
Podziel się: