Widzę, że jest kilka osób ze śląska fajnie, ja Siemianowice
Ja Katowice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę, że jest kilka osób ze śląska fajnie, ja Siemianowice
Matko boska ja tyle w gimnazjum wazylam zazdroJaw pierwszej ciąży przytyłam 10 kg a teraz jak narazie miałam -3kg ale 1kg juz nadrabiłam ważę 45.3 kg mam nadzieje ze w tej ciąży przytyje podobnie bo mam tylko 155 cm wzrostu
Widze że kilka osób z okolic. Ja z Żor ale rodzić będę chyba w Wodzisławiu
Ja mieszkam w Orzeszu
A za jakiś czas przeprowadzam się w okolice Rownia
Ja też mam tylko ja bez śmietany, bo nie lubię, wolę z soląMarta97 masz pomidorka mam i ja hihi nie mogłam się oprzeć [emoji4][emoji4][emoji4]
To wiekiem to sie akurat nie przejmuje, bo to ma najmniejsze znaczenie. Nie rozumiem w ogole po co to biora pod uwage.Na pewno wiek ma znaczenie, bo im starsza matka tym wieksze ryzyko. Ja też nie mam takiego niskiego ryzyka jak Marika, a jak robiłam pierwsze prenatalne w grudniu to rocznikowo miałam 30 lat.
To ja 35 skonczylam we wrzesniu, to w sumie rocznikowo 36 juz [emoji6]@Margana - ja pojutrze kończę 35
@marika - super! Ale kontroluj regularnie...
Jutro rano robię badania krwi, a potem na 7:30 wizyta... Boję się....
A dzisiaj odebrałam paczkę z leginsami - faktycznie są super, dobrze, że wzięłam 36, bo miejsca mam jeszcze sporo (w sensie wszędzie, biodra itd, bo ze na brzuszek będzie miejsce to było wiadomo )
Dzięki za linka
Matko boska ja do gimnazjum nie chodzilam [emoji23]Matko boska ja tyle w gimnazjum wazylam zazdro
Bedzie dobrze, tylko sie bardzo oszczedzaj. Jestes pod kontrola!Podejrzewam, ze moglam schudnac przez pobyt w szpitalu. Ale pewnie nadrobie polegujac w domu jutro mam nadzieję na badanie usg i ze chociaz na chwile zobacze Stasia. Wiem, ze sie skupia na tej mojej szyjce, ale moze jedno ujecie bedzie na Mlodego. Moge juz isc do domu...nic nie boli, skurczy nie mam. Jakos to moze bedzie