myślę że wiek ma znaczenie , u mnie 25l jakoś pewnie obniża ryzykoHaha mi tez malo mowia. Lekarz powiedzial, ze niskie ryzyko [emoji5] I tego sie trzymam [emoji5]
Tylko teraz widze, ze Ty masz duzo mniejsze ryzyko z.downa niz ja [emoji53] Ale moze to ze wzgledu na wiek, co?
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Lipcowa mamusia
Fanka BB :)
Mmmm uwielbiam ale nie mam śmietany ejjjTakie przed obiadowe danie [emoji16] pomidorki w śmietanie mmm pycha [emoji7]
Margana
A to juz zaraz zobaczysz dzidzie. Wytrzymasz do poniedzialku [emoji5] Najwazniejsze, ze nic sie nie dzieje.Ja już po wizycie trochę zawiedziona bo nie zrobił mi usg ale stwierdził że wszystko ok a w poniedziałek mam prenatalne
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
No mam nadzieje, ze to tylko wiek u mnie zawyza ten wynik. Ja 35l.myślę że wiek ma znaczenie , u mnie 25l jakoś pewnie obniża ryzyko
Aniołek[*]8.08.2017
Margana
O super!Dziewczyny moje tsh spadło samo poprzednio 3,17 przy ft3 i ft4 w normie, dziś zrobiłam tsh dla kontroli
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Aniołek[*]8.08.2017
olaaa7
Widzę, że jest kilka osób ze śląska fajnie, ja SiemianowiceOO, a ja jestem z Mikołowa
olaaa7
Na pewno wiek ma znaczenie, bo im starsza matka tym wieksze ryzyko. Ja też nie mam takiego niskiego ryzyka jak Marika, a jak robiłam pierwsze prenatalne w grudniu to rocznikowo miałam 30 lat.No mam nadzieje, ze to tylko wiek u mnie zawyza ten wynik. Ja 35l.
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
@Margana - ja pojutrze kończę 35
@marika - super! Ale kontroluj regularnie...
Jutro rano robię badania krwi, a potem na 7:30 wizyta... Boję się....
A dzisiaj odebrałam paczkę z leginsami - faktycznie są super, dobrze, że wzięłam 36, bo miejsca mam jeszcze sporo (w sensie wszędzie, biodra itd, bo ze na brzuszek będzie miejsce to było wiadomo )
Dzięki za linka
@marika - super! Ale kontroluj regularnie...
Jutro rano robię badania krwi, a potem na 7:30 wizyta... Boję się....
A dzisiaj odebrałam paczkę z leginsami - faktycznie są super, dobrze, że wzięłam 36, bo miejsca mam jeszcze sporo (w sensie wszędzie, biodra itd, bo ze na brzuszek będzie miejsce to było wiadomo )
Dzięki za linka
Podziel się: