reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Oj tak. Dzis mnie boli lacznie z krzyzami. Ale u mnie krzyze to utrapienie przy porodzie, okresie i ciazy. Dlugo nie bolalo a od wczoraj od nowa.

xrotgov3q3o4y33i.png
Dokładnie coś takiego też czułam gdzieś koło 6 tygodnia, takie rozrywanie krocza i od Sylwestra znowu to samo ale już mija [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Dokładnie coś takiego też czułam gdzieś koło 6 tygodnia, takie rozrywanie krocza i od Sylwestra znowu to samo ale już mija [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Napewno to sa bole rozciagania macicy. Jednak wszystko musi sie poukladac po swojemu itd :) Tymbardziej, ze malenstwa teraz szybko rosna, to i brzuchy tez beda wieksze :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Napewno to sa bole rozciagania macicy. Jednak wszystko musi sie poukladac po swojemu itd :) Tymbardziej, ze malenstwa teraz szybko rosna, to i brzuchy tez beda wieksze :)

xrotgov3q3o4y33i.png
No dokładnie, to moja pierwsza ciąża na tym etapie i wszystko jest dla mnie nowe i nie wiem czego mam się spodziewać [emoji4] dlatego czasem spanikuję [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

No dokładnie, to moja pierwsza ciąża na tym etapie i wszystko jest dla mnie nowe i nie wiem czego mam się spodziewać [emoji4] dlatego czasem spanikuję [emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Moja 3, a i tak panikuje [emoji14] Tzn teraz jestem juz spokojniejsza niz w poczatkowych tygodniach, ale jednak nadal jak cos zakluje, czy boli to sie martwie. Trzymam sie tego co moj lekarz powiedzial. Jak ma byc dobrze to bedzie, jak ma byc zle to tez bedzie i nikt na to wplywu nie ma. Wiele mozna pomoc, ale nie w kazdej sytuacji. I szczerze powiedziawszy, jak mi tak powiedzial, przeanalizowalam to i wyluzowalam.

xrotgov3q3o4y33i.png

Ja jeszcze nic nie kupuję [emoji4] najpierw poczekam na płeć i wtedy się wszystko wyjaśni [emoji4] jeżeli dziewczyna to przejrzę całe łóżko dziewczęcych ciuszków i zobaczę co ewentualnie mi brakuje a jak chłopczyk to przejrzę czy są tam jakieś uniwersalne kolory i może wtedy pomału zacznę coś dokupowywać [emoji4] wózek i łóżeczko dopiero koło maja planuję kupić [emoji4] chyba że trafi się jakaś okazja [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ja jeszcze nic nie kupuję [emoji4] najpierw poczekam na płeć i wtedy się wszystko wyjaśni [emoji4] jeżeli dziewczyna to przejrzę całe łóżko dziewczęcych ciuszków i zobaczę co ewentualnie mi brakuje a jak chłopczyk to przejrzę czy są tam jakieś uniwersalne kolory i może wtedy pomału zacznę coś dokupowywać [emoji4] wózek i łóżeczko dopiero koło maja planuję kupić [emoji4] chyba że trafi się jakaś okazja [emoji2][emoji2]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Ja ciągle czuję lekki smutek, że ominą mnie być może te piękne słodkie dziewczęce ciuszki :p Jakoś chłopięce nic a nic mi nie chcą wpaść w oko. Chyba skupię jak coś na takich typowo unisex.

Jaw pierwszej ciąży przytyłam 10 kg a teraz jak narazie miałam -3kg ale 1kg juz nadrabiłam ważę 45.3 kg mam nadzieje ze w tej ciąży przytyje podobnie bo mam tylko 155 cm wzrostu

Jaw pierwszej ciąży przytyłam 10 kg a teraz jak narazie miałam -3kg ale 1kg juz nadrabiłam ważę 45.3 kg mam nadzieje ze w tej ciąży przytyje podobnie bo mam tylko 155 cm wzrostu
Ja nie mam pojęcia ile powinnam przytyć do 13 tc bo miałam równo 1 kg i jak powinno być z tyciem w kolejnych tygodniach.

Własnie mi sie przypomniało że mi sie dziś przyśniło że napisała do nas Elodia że zrobiła test i wyszly jej 3 piękne grube kreseczki.

Nie wiem czemu 3 ale mam nadzieje ze to proroczy sen i za pare miesięcy to przeczytamy

reklama
A co do ciuszków to liczę ze juz zostanie dziewczynka tak jak lekarz powiedział bo mam wszystko dla dziewczynki niestety pierwsza córeczka nie zdążyla z tego skorzystać

Do góry