reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

To ty też w gabinecie? To moj lekarz jakiś inny, tak bardzo bym chciała żeby mnie szpital ominol bo mój synek się zaplacze
No pewnie, ze w gabinecie. Przeciez to chwila, tylko zalozyc, zaden zabieg. To szkoda, ze Twoj w szpitalu. Zakladanie trwa 5 min, a tam pewnie polezysz 3 dni[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Moja szyjka caly czas ponad 4 cm. U nas pessary zakladaja albo w gabinetach albo w szpitalu. Roznie, zalezy od lekarza.

No pewnie, ze w gabinecie. Przeciez to chwila, tylko zalozyc, zaden zabieg. To szkoda, ze Twoj w szpitalu. Zakladanie trwa 5 min, a tam pewnie polezysz 3 dni[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Pytałam go czy Mo założy w gabinecie to powiedział że tylko w szpitalu, wtedy właśnie lezalam 3 dni ale trafiłam w sobotę a w poniedziałek mi zalozyli, może teraz gdybym poszła w środku tyg to wypuszczą mnie wcześniej czy muszę odezwać te 3 dni?
Chyba że wyjdę na własne rzadanie

Pytałam go czy Mo założy w gabinecie to powiedział że tylko w szpitalu, wtedy właśnie lezalam 3 dni ale trafiłam w sobotę a w poniedziałek mi zalozyli, może teraz gdybym poszła w środku tyg to wypuszczą mnie wcześniej czy muszę odezwać te 3 dni?
Chyba że wyjdę na własne rzadanie
Zwykle jak juz poloza to trzymaja 3 dni, bo dopiero po 3 dniach pobytu nfz zwaraca kase za pacjenta [emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Ja 2,8 cm na pierwszej wizycie także u nas taka uroda że krótkie ogólnie te szyjki, szkoda że mój ginekolog nie zakłada w gabinecie, ominol by mnie szpital,
Ja cała poprzednia ciążę miałam szyjke 3cm i dopiero przed samym porodem zaczęła się skracać. I tak przy samym porodzie położna musiała mi pomoc, bo nie chciała ż jednej strony puścić. Więc chyba taka moja uroda względnie krótkiej szyjki.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki ze pytasz,wszystko ok. Je juz normalnie ale mial plynna diete do dzis. Teraz kontynuacja terapii logopedycznej i dalsze leczenie bo wyszedl mu obustronny niedosluch przestrzenny. Narazie mamy leki za 2 tyg kontrola

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj biedaczek mały, ale mam nadzieję że leki pomoga i wszystko będzie oki

To super, ze wszystko ok. A napiszesz co to byl za zabieg? Po pytalam przed i nie odpowiedzialas[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mial podcinane wiazadelko pod jezykiem ,drugi raz. W wieku 4 lat mial robione i to nic nie dalo a teraz mial w narkozie ladnie zrobione nie dosc ze wiazadelko to dalej mu podcinali ma tam trzy szwy zalozone. Silny z niego chlopak, jest po przejsciach moze to dlatego

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja cała poprzednia ciążę miałam szyjke 3cm i dopiero przed samym porodem zaczęła się skracać. I tak przy samym porodzie położna musiała mi pomoc, bo nie chciała ż jednej strony puścić. Więc chyba taka moja uroda względnie krótkiej szyjki.

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Krótka ale jak wytrzymała może moja tym razem da radę, ale wiem że każdy poród osłabia szyjke

Do góry