reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Kochana a powiedz mi w którym tyg urodziłaś? I jak funkcjonowałas po założeniu pessar? Bo u mnie teraz będzie lipa z lezeniu w domu mały synekNo mi tez sie skracala bezobjawowo, dlatego sie boje. W 16tc miala 1,5cm, a w 18tc, jak mialam pessar zakladany, 1,3cm. W 22tc jak sie skorcze zaczely to jeszcze sie skrocila, ale pessar trzymal. Gdyby nie on to bym wtedy urodzila, bo corka juz lezala glowka na krazku[emoji53]
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Właśnie przeczytałamWlasnie napidalam wyzej [emoji6]
Aniołek[*]8.08.2017
Agatka29
Będzie teraz dobrze, musimy w to mocno wierzyćTak, ma jedno dziecko. Nie wiem, w ktorym tygodniu sie urodzil, ale na wczesniaka nie wygladal
Widac, tylko mi z Synkiem nie mogli wiecej pomoc. Moze stad pracownicy szpitala mnie kojarza, bo to rzadka sytuacja.
Eh, ja nie mam ochoty w ogole, tak jak przed ciaza prawie codziennie mialam. Ale mam nadzieje, ze przejdzie w koncu.Mam pytanie do was bo wcześniej nie miałam totalnie ochoty na seks za to teraz mąż jest zachwycony bo mam takie jazdy ze zaraz bd się chował przede mną [emoji23]a fantazje masakra a jak u was z tymi sprawami jeśli moge spytać?
Dorotea.
Przez sama szyjke nie musze lezec tylko sie bardzo oszczedzac. Za to jak wyjdzie to lozysko przodujace to juz tylko lezenie bedzie mogło pomoc. Oby nas to ominelo, bo to wtedy dwa rzadkie, bardzo grozne powiklania i nie brzmi optymistycznie.
Agatka29
Mam nadzieję że problemy z łożyskiem cię ominą!!!Przez sama szyjke nie musze lezec tylko sie bardzo oszczedzac. Za to jak wyjdzie to lozysko przodujace to juz tylko lezenie bedzie mogło pomoc. Oby nas to ominelo, bo to wtedy dwa rzadkie, bardzo grozne powiklania i nie brzmi optymistycznie.
Przypomnij mi w którym tyg ciąży jesteś?
Kurcze swoją drogą dlaczego mój lekarz nic mi nie mówi na temat łożyska, muszę go chyba teraz wypytav
T
taycia
Gość
Kurcze zaczynam się teraz stresować moja wizyta a tu jeszcze 2 tyg normalnie oszaleje
Witam w klubie. Jeszcze 2 tyg do wizyty i zaraz po powiem w robocie.
Sto lat jeszcze...
Ostatnia wizyte mialam 5 grudnia
reklama
Margana
Po zalozeniu pessara polegiwalam. Nie musialam lezec plackiem, ale sie bardzo oszczedzac. Potem lezalam jak skurcze sie zaczely, dopoki leki ich nie wyciszyly. Pozniej znowu polegiwalamKochana a powiedz mi w którym tyg urodziłaś? I jak funkcjonowałas po założeniu pessar? Bo u mnie teraz będzie lipa z lezeniu w domu mały synek
Urodzilam rowno w terminie [emoji3] Ale sie strasznie meczylam po odstawiwniu lekow i zdjeciu pessara.
Aniołek[*]8.08.2017
Podziel się: