reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak, ma jedno dziecko. Nie wiem, w ktorym tygodniu sie urodzil, ale na wczesniaka nie wygladal ;)

Widac, tylko mi z Synkiem nie mogli wiecej pomoc. Moze stad pracownicy szpitala mnie kojarza, bo to rzadka sytuacja.

reklama
No mi tez sie skracala bezobjawowo, dlatego sie boje. W 16tc miala 1,5cm, a w 18tc, jak mialam pessar zakladany, 1,3cm. W 22tc jak sie skorcze zaczely to jeszcze sie skrocila, ale pessar trzymal. Gdyby nie on to bym wtedy urodzila, bo corka juz lezala glowka na krazku[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Kochana a powiedz mi w którym tyg urodziłaś? I jak funkcjonowałas po założeniu pessar? Bo u mnie teraz będzie lipa z lezeniu w domu mały synek

Mam pytanie do was bo wcześniej nie miałam totalnie ochoty na seks za to teraz mąż jest zachwycony bo mam takie jazdy ze zaraz bd się chował przede mną [emoji23]a fantazje masakra a jak u was z tymi sprawami jeśli moge spytać?
Eh, ja nie mam ochoty w ogole, tak jak przed ciaza prawie codziennie mialam. Ale mam nadzieje, ze przejdzie w koncu.

Przez sama szyjke nie musze lezec tylko sie bardzo oszczedzac. Za to jak wyjdzie to lozysko przodujace to juz tylko lezenie bedzie mogło pomoc. Oby nas to ominelo, bo to wtedy dwa rzadkie, bardzo grozne powiklania i nie brzmi optymistycznie.

Przez sama szyjke nie musze lezec tylko sie bardzo oszczedzac. Za to jak wyjdzie to lozysko przodujace to juz tylko lezenie bedzie mogło pomoc. Oby nas to ominelo, bo to wtedy dwa rzadkie, bardzo grozne powiklania i nie brzmi optymistycznie.
Mam nadzieję że problemy z łożyskiem cię ominą!!!
Przypomnij mi w którym tyg ciąży jesteś?

Kurcze swoją drogą dlaczego mój lekarz nic mi nie mówi na temat łożyska, muszę go chyba teraz wypytav

reklama
Kochana a powiedz mi w którym tyg urodziłaś? I jak funkcjonowałas po założeniu pessar? Bo u mnie teraz będzie lipa z lezeniu w domu mały synek
Po zalozeniu pessara polegiwalam. Nie musialam lezec plackiem, ale sie bardzo oszczedzac. Potem lezalam jak skurcze sie zaczely, dopoki leki ich nie wyciszyly. Pozniej znowu polegiwalam
Urodzilam rowno w terminie [emoji3] Ale sie strasznie meczylam po odstawiwniu lekow i zdjeciu pessara.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry