reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzisiaj rowno 13 t 2 d. Aplikacja liczy jeden dzien do przodu. OM 01.10.
U mnie tak wszystko sprawdzaja, bo to nie jest nie obciazona ciaza. Wczoraj minelo 8 miesiecy od smierci Michala :/ polozna przy rejestracji sie pyta z kim mieszkam, to mówię, ze z mezem. Sama dodala no i chyba z dzieckiem, bo wczesniej pytala, ktora ciaza, ktory porod. Sie zdziwila, gdy uslyszala odpowiedz :/

reklama
Dzisiaj rowno 13 t 2 d. Aplikacja liczy jeden dzien do przodu. OM 01.10.
U mnie tak wszystko sprawdzaja, bo to nie jest nie obciazona ciaza. Wczoraj minelo 8 miesiecy od smierci Michala :/ polozna przy rejestracji sie pyta z kim mieszkam, to mówię, ze z mezem. Sama dodala no i chyba z dzieckiem, bo wczesniej pytala, ktora ciaza, ktory porod. Sie zdziwila, gdy uslyszala odpowiedz :/
Wszystkie tu mocno trzymamy za Ciebie kciuki, tym razem będziesz tuli dzidzie w lipcu
Wszystkie będziemy tulic, dwoje dzidzie :)
Już się nie mogę doczekać jak zaczniemy tu pisać że dzidzia jest już x nami :)

To ja na, pierwszej wizycie w 8 tygodniu miałam 2,5 cm dl. Szyjki. Teraz mam mieć sprawdzana w 14 tc. Myślę, ze wtedy mi założy pessar.

Ja 2,8 cm na pierwszej wizycie także u nas taka uroda że krótkie ogólnie te szyjki, szkoda że mój ginekolog nie zakłada w gabinecie, ominol by mnie szpital,

Ja w czwartek mam prenatalne już się nie mogę doczekać to będzie moj 13 tydz
I pytanie od początku ciazy wogole mnie nie brała senność w ciągu dnia a teraz od jakiegoś 11 tyg poprostu masakra w godz 13-15 zastpiam na siedząco stojąca w każdej pozycji nie mogę myśleć ani się ogarnac czy was tez jeszcze trzyma senność czy już wam przechodzi ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mi też się zaczęła dopiero jakiś tydzień temu, jak nie prześpię się w ciągu dnia to koło 19 chodzę już jak zombie [emoji2] i mdłości... minęły na chwilkę ale razem z sennością wróciły i męczą mnie wieczorami strasznie.

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzieki ze pytasz,wszystko ok. Je juz normalnie ale mial plynna diete do dzis. Teraz kontynuacja terapii logopedycznej i dalsze leczenie bo wyszedl mu obustronny niedosluch przestrzenny. Narazie mamy leki za 2 tyg kontrola

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
To super, ze wszystko ok. A napiszesz co to byl za zabieg? Po pytalam przed i nie odpowiedzialas[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Do góry