reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Powodzenia. Bedzie dobrze. Meliska wskazana na dobry sen I wyciszenie.

Kobitki, a wy zapisujecie rozne rzeczy w takim personalnym kalendarzu?
Ja od kilku lat co roku spedzam cale dnie na poszukiwaniu tego idealnego ( mam takie male zboczenie) :rofl2:
Musi byc w rozmiarze A6, podreczny, do torebki, z tygodniem po jednej stronie, a pusta strona po drugiej.
Rok temu mialam ten w motyle, teraz na 2018 Zobacz załącznik 833960 kupilam folkowy z kogutem.
Zobacz załącznik 833959
Tak, koniecznie co roku mam taki kalendarz. Inaczej nie moge funkcjonowac [emoji3] Wszystko tam zapisuje. Ja zawsze kupuje z gazeta, niektore maja bardzo fajne. I nie rozstaje sie z nim.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Takie pytanie do dziewczyn, które zamawiały leginsy z allegro... Odebrałyście już? Jak wyglądają? I przede wszystkim jakie są długie? Takie ledwo do kostek, czy faktycznie nawet wyższe dziewczyny będą miały długie a nie 3/4?
Zastanawiam się, czy zamówić jedną czy dwie pary, choć z zamówieniem poczekam do piątku, po wizycie zamówię kilka rzeczy dla siebie, bo choć ubrania luźne, to brzuszek przeszkadza, a na te sporadyczne wyjścia nie chcę uściskać... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny, szybkie pytanka. Ide jutro na test obciazenia glukoza. Mam zazyc wczesniej euthyrox, czy dopiero po badaniach? Pytanie drugie- wziac ze soba wode? W sensie, czy w miedzy czasie moge ja pic?
Juz nie pamietam jakie sa zasady...
Z gory dziekuje.
I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!! :)

xrotgov3q3o4y33i.png

Dziewczyny, szybkie pytanka. Ide jutro na test obciazenia glukoza. Mam zazyc wczesniej euthyrox, czy dopiero po badaniach? Pytanie drugie- wziac ze soba wode? W sensie, czy w miedzy czasie moge ja pic?
Juz nie pamietam jakie sa zasady...
Z gory dziekuje.
I SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!! :)

xrotgov3q3o4y33i.png
Ja tabletki brałam po badaniu dopiero a wodę małymi łyczkami mogłam pić [emoji4]

oar8qqmzxfkhrczb.png

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

reklama
Takie pytanie do dziewczyn, które zamawiały leginsy z allegro... Odebrałyście już? Jak wyglądają? I przede wszystkim jakie są długie? Takie ledwo do kostek, czy faktycznie nawet wyższe dziewczyny będą miały długie a nie 3/4?
Zastanawiam się, czy zamówić jedną czy dwie pary, choć z zamówieniem poczekam do piątku, po wizycie zamówię kilka rzeczy dla siebie, bo choć ubrania luźne, to brzuszek przeszkadza, a na te sporadyczne wyjścia nie chcę uściskać... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Są rewelacyjne polecam na prawdę. Sama żałuję że nie zamówiłam dwóch par . Będę musiała tutaj czegoś poszukać :) A ja mam 167wzrostu i daleko mi do 3/4 także myślę że sprawdza się u wyższych dziewczyn też:)

Do góry