reklama
Margana
Fanka BB :)
Raczej nie powinnas zalapac jesli chorowalas. Ewentualnie postac poeonna, ale male szanse. A nawet jesli to nie jest tak niebezpieczna jak normalna.Dziewczyny był chrześniak u mnie przedwczoraj w święta się widzieliśmy a dziś dzwoniła szwagierka ze ma ospę ja już przechodziłam moja córka tez wiec jestem chroniona czy mogę coś złapać???
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
dziewczny miałam zrobic dziś badania pappa ale panie w laboratorium powiedziały mi ze szkoda pieniedzy mam dopiero 23 lata itp i zrezygnowałam i teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam .. chyba troche załuję jednak
Karla88
dziewczny miałam zrobic dziś badania pappa ale panie w laboratorium powiedziały mi ze szkoda pieniedzy mam dopiero 23 lata itp i zrezygnowałam i teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam .. chyba troche załuję jednak
Ja pierwsza córkę rodziłam w wieku 22 lat nie robiłam żadnych dodatkowych badań na każdym usg wychodziło ze wszystko Ok wiec jak nie masz jakiś obaw czy w rodzinie chorób nie rob sobie wyrzutów test PAPA z tego co kojarzę wyniki nie są miarodajne wszystko zależy od wielu czynników czasem niepotrzebnie się nakręcać ale to moje zdanie teraz tez nie robiłam nic dodatkowego

Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Durna dr robic pappa trzeba nifty kto chce
kinga30
Papa u nas nie trzeba, chyba, że masz więcej niż 35 latDurna dr robic pappa trzeba nifty kto chce
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja pierwsza córkę rodziłam w wieku 22 lat nie robiłam żadnych dodatkowych badań na każdym usg wychodziło ze wszystko Ok wiec jak nie masz jakiś obaw czy w rodzinie chorób nie rob sobie wyrzutów test PAPA z tego co kojarzę wyniki nie są miarodajne wszystko zależy od wielu czynników czasem niepotrzebnie się nakręcać ale to moje zdanie teraz tez nie robiłam nic dodatkowego
![]()
Bo nikt was nie uswiadamia
Ok urodzilas zdrowe bez pappa jednak sa przypadki przeciez ze usg ok a wyniki krwi nie
Oczywiscie nawet jesli wyjdzie zle to przeciez zatrzymamy dziecko ale o psychiczne prxygotowanie sie ,nie masz stres ze wszy ok ???
Ja pierwsza córkę rodziłam w wieku 22 lat nie robiłam żadnych dodatkowych badań na każdym usg wychodziło ze wszystko Ok wiec jak nie masz jakiś obaw czy w rodzinie chorób nie rob sobie wyrzutów test PAPA z tego co kojarzę wyniki nie są miarodajne wszystko zależy od wielu czynników czasem niepotrzebnie się nakręcać ale to moje zdanie teraz tez nie robiłam nic doda
do tej pory wszystkie badania wychodziły bardzo dobrze usg prenatalne mam dopiero za 2 tyg
reklama
Podziel się: