reklama
Margana
Fanka BB :)
A usg dobre wyszlo?dziewczny miałam zrobic dziś badania pappa ale panie w laboratorium powiedziały mi ze szkoda pieniedzy mam dopiero 23 lata itp i zrezygnowałam i teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobiłam .. chyba troche załuję jednak

Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Papa u nas nie trzeba, chyba, że masz więcej niż 35 lat
Nie trzeba???
Tutaj kazda kobieta w ciazy ma od dr pappa a nifty kto chce ja ribilam w obydwu nifty bo kumpela nie I mimo ze w rodzinie brak chorob maz i ona delekcja chromosomow I pws synek;((
Karla88
Bo nikt was nie uswiadamia
Ok urodzilas zdrowe bez pappa jednak sa przypadki przeciez ze usg ok a wyniki krwi nie
Oczywiscie nawet jesli wyjdzie zle to przeciez zatrzymamy dziecko ale o psychiczne prxygotowanie sie ,nie masz stres ze wszy ok ???
Kurczę nie zastanawiałam się nad tym nigdy wychodzę z założenia ze oboje z mężem jesteśmy zdrowi dziecko mamy tez zdrowe nikt w naszych rodzinach nie choruje ani ni zdarzyły się przypadki jakiś genetycznych wad staram się nie popadać w paranoje i robić każdych badań i analizować to oczywiście tylko moje zdanie

Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja usg oczywiście, ale testu pappa nie robiłam, nad nifty się jeszcze zastanawiam
Ale samo usg nie da ci nic
kinga30
Nie, przed 35 rokiem życia musisz za nie płacić. Jak nie chcesz to nie robisz. Mojej koleżance w 2 ciąży też odradzili bo usg wyszło dobrze, oczywiście mówię o tym usg prenatalnym, genetycznym czy jak na to mówiąNie trzeba???
Tutaj kazda kobieta w ciazy ma od dr pappa a nifty kto chce ja ribilam w obydwu nifty bo kumpela nie I mimo ze w rodzinie brak chorob maz i ona delekcja chromosomow I pws synek;((
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja też nie robię żadnych Dodatkowych badań, lekarz mnie uświadomił że gdyby widział na usg cos niepokojącego to wtedy robi się dodatkowe, a zresztą są strasznie nie miarodajne to tylko statystyki
Dlatego robi sie najlepiej nifty szok dla mnie ze w pl pappa nie rekomenduje lekarz, w USA nifty ma kazda ciezarna
Ehhhhh Polska
kinga30
Nifty u nas 2.5 tysDlatego robi sie najlepiej nifty szok dla mnie ze w pl pappa nie rekomenduje lekarz, w USA nifty ma kazda ciezarna
Ehhhhh Polska
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja też nie robię żadnych Dodatkowych badań, lekarz mnie uświadomił że gdyby widział na usg cos niepokojącego to wtedy robi się dodatkowe, a zresztą są strasznie nie miarodajne to tylko statystyki
Z usg nie widac delekcji chromosomow kochana ale zycze jak najlepiej na fb mamaginekolog zagladnijcie
reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Nifty u nas 2.5 tys
Wiem a pappa ile ? Tu nifty 500€ dalam
Podziel się: