do tej pory wszystko dobrze było na usg wyniki tez ale usg prenetalne bede miała za 2 tyg bo to dopiero 11 tydzA usg dobre wyszlo?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
reklama
kinga30
Fanka BB :)
U nas w laboratorium 300zlWiem a pappa ile ? Tu nifty 500€ dalam
Margana
W Polsce jest obowiazkowe tylko usg genetyczne. Jak to wyjdzie podejzanie to wtedy kieruja na pappa. A tak poza tym to nalezy sie jak sie ma 35 lat albo byly wady genetyczne u rodzicow lub rodzenstwa.Nie trzeba???
Tutaj kazda kobieta w ciazy ma od dr pappa a nifty kto chce ja ribilam w obydwu nifty bo kumpela nie I mimo ze w rodzinie brak chorob maz i ona delekcja chromosomow I pws synek;((

Aniołek[*]8.08.2017
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Sadzilam ze choc pappa robia w pl bo usg nic nie daje 80 par ok zdrowe dzidzi a skad wiedziec czy nie bede w 20 chorych
Lubie ja czytac

Lubie ja czytac
Margana
To zobaczysz co lekarz powie na usg genetycznym i wtedy zdecydujesz. Jeszcze masz czas, spokojnie.do tej pory wszystko dobrze było na usg wyniki tez ale usg prenetalne bede miała za 2 tyg bo to dopiero 11 tydz

Aniołek[*]8.08.2017
A tych badań się nie robi do 13 tygTo zobaczysz co lekarz powie na usg genetycznym i wtedy zdecydujesz. Jeszcze masz czas, spokojnie.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
kinga30
Pappa i usg genetyczne musisz mieć zrobione do 13 tygA tych badań się nie robi do 13 tyg
Margana
No tak. To jak usg bedziesz miala to jeszcze w tym samym dniu mozesz zrobic pappa.A tych badań się nie robi do 13 tyg

Aniołek[*]8.08.2017
reklama
Jola92
Poczytajcie dlaczego warto
Ja wydałam na pappę 164 zł (mieszkam w Warszawie) i nie żałuję
Dziwię się że nie którzy lekarze mówią że nie trzeba bo jesteś młoda, bo drogo... Lekarz ewidentnie nie ma certyfikatu wymaganego do wykonywania badań prenatalnych i ocenia "na oko" Żeby poprawnie wykonać badanie prenatalne musisz miec tez zrobiony test pappa!
Podziel się: