reklama
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ojej faktycznie [emoji3] Ale myslisz, ze to to?
Aniołek[*]8.08.2017
Niewiem u mnie z usg genetyka dr mowila 80% chlopczyk ale krew mi da pewnosc tylko ale widzusz lata cos a u ciebie plasko)
Margana
Fanka BB :)
Raczej przy szybszym wstawaniu [emoji6] Ale tak [emoji5]A macie tak, że przy szybszym siadaniu czujecie lekki ucisk/pobolewanie?
Aniołek[*]8.08.2017
Karla88
A jak już tu jestem to może mi dziewczyny powiedzą jakie miały objawy po dwóch tygodniach po zapłodnieniu?
Żadnych u mnie zaczęli się koło 6 tyg czyli miesiąc od zapłodnienia do 8-9 tydz tylko mdlosci lekkie
atjodla
Ja chyba zwariuje. ..dobrze mam jedno przynajmniej się nie zawiode jak nie wyjdzie[emoji52]Żadnych u mnie zaczęli się koło 6 tyg czyli miesiąc od zapłodnienia do 8-9 tydz tylko mdlosci lekkie
Margana
No to fakt. Tez o tym myslalam, ze plasko. Tylko tak mi sie wydaje, ze to za wczesnie jeszcze zeby cos bylo widac. No ale moze [emoji6]Niewiem u mnie z usg genetyka dr mowila 80% chlopczyk ale krew mi da pewnosc tylko ale widzusz lata cos a u ciebie plasko)
Aniołek[*]8.08.2017
Karla88
Ja chyba zwariuje. ..dobrze mam jedno przynajmniej się nie zawiode jak nie wyjdzie[emoji52]
A w którym jesteś tyg?
atjodla
Narazie w żadnym czekam na objawy właśnie juz jakieś 2 tyg na dzisA w którym jesteś tyg?
kinga30
Ja miałam problemy z jelitami, test zrobiłam jeszcze przed terminem @. A i ciągle byłam śpiąca, usypialam na stojąco to były moje pierwsze objawyA jak już tu jestem to może mi dziewczyny powiedzą jakie miały objawy po dwóch tygodniach po zapłodnieniu?
reklama
atjodla
Co dokładnie miałaś z tymi jelitach?Ja miałam problemy z jelitami, test zrobiłam jeszcze przed terminem @. A i ciągle byłam śpiąca, usypialam na stojąco to były moje pierwsze objawy
Podziel się: